записа шеста поредна победа във , след като победи в

...
записа шеста поредна победа във , след като победи в
Коментари Харесай

Точно изпълнена дузпа донесе шеста поредна победа за Сити във Висшата лига

записа шеста поредна победа във , откакто победи в 16-ия кръг на шампионата. " Гражданите " се постановиха с 1:0, а единственото им попадение беше осъществено от дузпа. Точен от бялата точка беше Рахийм Стърлинг. Сега отборът на Хосеп Гуардиола е водач с преднина от 4 точки пред втория Ливърпул, който през днешния ден играе против Астън Вила.
Гостите останаха с човек по-малко в добавеното време на първата част. В 45+1` Раул Хименес получи жълт картон за задържане, а минута по-късно - втори за бавене на играта. Така " жителите " играха цяло полувреме с числено предимство.
В 64` Манчестър Сити получи правото да извърши дузпа след игра с ръка на Жоао Моутиньо. Футболистът на " вълците " обаче стачкува бурно и реферът се допита до ВАР за обстановката. Системата сподели, че игра с ръка има и зад бялата точка застана Рахийм Стърлинг. Английският национал стреля ниско в средата на мрежата и не остави шансове на Жосуе Са.
До края на дуела благоприятни условия имаше и пред единия, и пред другия отбор - в 72` Са направи ужасно избавяне след изстрел на Бернардо Силва. Във втората минута на добавеното време Едерсон пък се отличи след удар с глава на Макс Килман.
В класирането Сити е водач с 38 точки, с 4 повече от втория Ливърпул, а Уулвърхемптън е осми с 21 пункта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР