записа пети пореден мач без загуба в , но равенството

...
записа пети пореден мач без загуба в , но равенството
Коментари Харесай

Удинезе удържа натиска на Лацио

записа пети следващ мач без загуба в, само че равенството 1:1 при гостуването на надали ще се одобри като позитивен резултат от почитателите на отбора. Римските " орли " сътвориха повече положения от противника и можеха да се приближат единствено на 2 точки от четвъртия в класирането, само че пропуски на резервата ги лишиха от успеха. поведе с попадение на в 5-ата минута, а в 45-ата изравни.

имаше по-малко време за подготовка за мача, тъй като в четвъртък игра против в. " Орлите " бяха без звездата си и двама съществени халфове в лицето на и, а старши треньорът Маурицио Сари предизвести футболистите да са пределно съсредоточени, тъй като загуба на точки в подбни мачове им костваше по-предно класиране през предишния сезон.

искаше да се реваншира за тежкото проваляне с 0:4 от в предходния кръг. " Фриуланите " започнаха доста мощно и в 5-ата минута към този момент имаха задатък в резултата. Защитата на не съумя да почисти добре топката, последва центриране на и се оказа на точното място, с цел да се разпише. Домакините бяха близо и до второ попадение, само че пропусна от няколко метра.

В средата на полувремето ветеранът Педро се контузи и вместо него влезе новото попълнение Джоване Кабрал. Нападателят от Кабо Верде имаше искания за нарушаване против него в наказателното поле, само че сигнал за дузпа не последва. Не след дълго Кабрал получи добър пас от Сергей Милинкович-Савич, само че стреля настрана от задачата.

Лацио стигна до попадение в самия завършек на полувремето. Негов създател стана Фелипе Андерсон с глава. Това беше първо попадение за бразилеца от октомври насам, а при започване на втората част той продължи да тормози защитата на домакините и изведе Кабрал на чиста позиция, само че той още веднъж не вкара. Гостите несъмнено преобладаваха след почивката и сътвориха повече положения. Шут на Дзакани мина покрай гредата, а по-късно негов рисков пробив беше спрян от Бекао.

В края на мача гостите се умориха и бяха сюрпризирани от няколко скоростни контри. Стракоша мазета мощен удар на Макенго, а в добавеното време гредата избави Лацио след бомбен изстрел на Молина.

В класирането " бианкочелестите " са на 6-о място с 43 точки, а Удинезе има 25 и се намира на 16-а позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР