Запис от автомобил на Tesla показва как крадци разбиват задно

...
Запис от автомобил на Tesla показва как крадци разбиват задно
Коментари Харесай

Камера на Tesla засне как крадци разбиват Toyota на светофар

Запис от автомобил на Tesla демонстрира по какъв начин крадци разрушават задно стъкло на Toyota Prius и отмъкват раница от него. Инцидентът става в Сан Франциско, като колата е ограбена до момента в който чака на светофар. Във видеото оповестено от потребителя Amergang5 в Twitter се виждат записи от камерите на Tesla, които демонстрират тъкмо по какъв начин се стига до отмъкването на съоръжение на стойност над 7 хиляди $.

На първата част от записа се вижда по какъв начин Prius-ът чака в запушване, а зад него се доближава черна Honda Accord, като най-вероятно това е и моментът в който крадците са видели чантата в багажника на Toyota-та. Следващата част демонстрира по какъв начин хибридното возило стопира на светофара, а черната Honda паркира до него.

Задната врата на Accord-а се отваря, а от нея слиза мъж с качулка, който разрушава задното стъкло и сграбчва раницата в която има фотографско съоръжение на стойност над 7 хиляди $. Въпреки, че записите не са с висока резолюция, номерът на Honda-та е забележим, което би трябвало да помогне на проверяващите да открият крадците. Повече може да видите във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР