Запазването на паркомясто на Летище София вече е възможно онлайн

...
Запазването на паркомясто на Летище София вече е възможно онлайн
Коментари Харесай

Ново! Запазваме паркомясто на Летище София онлайн

Запазването на паркомясто на Летище София към този момент е допустимо онлайн през уеб страницата на аерогарата. По този метод пасажерите могат да си обезпечат паркомясто авансово и да употребяват отстъпка при резервация онлайн за по-дълъг интервал, оповестяват от пресцентъра на летището.

След опазване на паркомясто онлайн, новата автоматизирана система на паркинга разпознава регистрационния номер на автомобила и автоматизирано го позволява в паркинга. Там може да се паркира на всяко свободно място. От няколко месеца работи и нова паркинг система на самообслужване на столичното летище. Всеки пасажер може да заплати в брой или с карта за престоя си преди излизането си от паркинга благодарение на машини, ситуирани на двата терминала.

На разположение на пътуващите са два паркинга. Паркингът на Терминал 1 е открит вид с потенциал 400 паркоместа. Паркингът на Терминал 2 е затрупан и е обвързван посредством топла връзка с публичните зони на тръгване и идване. Капацитетът му е 800 паркоместа. Цените за паркиране, годни от 1 май и за двата терминала, са 4 лв. за престой до един час, сочи информация на уеб страницата на Летище София.

На 12 май операторът на столичното летище „ СОФ Кънект “ разгласи, че търси реализатори, които да ремонтират съществуващия паркинг на втория терминал и да проектират четири открити паркинга – един непрекъснат и три краткотрайни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР