Запазете си датите 24 и 25 юни, защото този уикенд

...
Запазете си датите 24 и 25 юни, защото този уикенд
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: ON!Fest този уикенд в Интер Експо Център

Запазете си датите 24 и 25 юни, тъй като този уикенд стартира дълго чакания ON!Fest в Интер Експо Център. В наситената си двудневна стратегия фестивалът за градска просвета ще събере на едно място почитателите на компютърните и настолните игри, почитателите на манга и аниме културата, почитателите на рисковите спортове, музиката и графитите в градска среда и всички, искащи да пробват по нещо ново.

Разделен тематично по зони, ON!Fest предлага на всекиго по нещо и отваря нови порти за любопитните! ON! Sport зоната кани всеки клиент да вкуси адреналина от рисковите спортове в градска среда като се опитва в някоя от многото дисциплини: скачане върху въздушна възглавница, балансиране върху лента, опъната над земята, танцови стъпки върху лонгборд, луупинги от място и доста други.

Зрелищно шоу и майсторски класове с една от най-прогресивните паркур и фрийрън групи в света - Storror от Англия чакат посетителите на тази зона. Те са тук и с цел да показват най-новия си филм, документиращ невероятните им завършения по покривите на азиатски небостъргачи – Roof Culture Asia, силноочакван от общността по света и у нас. Заедно със Storror, уроци за начинаещи и напреднали, ще дава и Илко Илиев от Freerun BG, добил известност около огромната премия от Ню Йорк за кино лентата, сниман с дрон 2DRun.

Брейк танци, надпревари и уроци с посетители от Украйна и Полша, бодиарт и графити състезания и целодневно музикално Block празненство навън са разполагаем на посетителите в ON! Street зоната. За всички изкушени от бързите скорости, в тази зона е и двукратният европейски първенец по дрифт Алекс Язов – Матрицата. Той, дружно с сътрудниците си от Mirafiorri team, ще показват невероятното авторско шоу „ Дрифт безредица “, а късметлии ще могат да се возят с тях в дрифт автомобила.

Почитателите на компютърните игри могат да мерят сили на високотехнологични машини в отворени шампионати на повърхност от над 4500 кв.м. по FIFA 17, Hearthstone, Dota 2, LoL, CS:GO или да срещнат най-хубавите от югоизточна Европа, идващи у нас за най-значимото състезание по еспорт в района, на което България е хазаин – ESL Southeast European Championship с общ награден фонд от 10 000 Евро.

Към мега-фенщината по въображаемия свят на игрите към ON! Gaming зоната се прибавят и 200 маси с най-хитовите заглавия измежду настолните игри, измежду които безспорните бестселъри Dixit, Игра на Тронове, Каркасон, Кодови имена, Концепт, Катан и доста, доста други.

Над 200 превъплъщения в герои от комикси, книги, филми и игри, въодушевени от японската поп просвета ще могат да видят посетителите на фестивала на най-голямото събитие за манга и аниме просвета в България – форумът на Анимес Експо, който се организира на ON! Fest в ON! Anime зоната. Специален фото ъгъл дава опцията на всеки изкушен да се озове виртуално в магичния свят на игрите, а уроци по извънредно нашумелия, актуален жанр в корейските танци, кей-поп, предлага на любопитните нови умения на сцена. Азия гостува на София и със специфични почитател артикули като бенто боксове – специфични японски кутии за обяд и мистери боксове – кутии с изненади микс. Световен и вице-световен първенец по косплей от Италия, Индонезия и Бразилия идват у нас да избират най-внушителното българско преобразяване, което ще изпрати щастливеца на най-значимия и огромен конгрес по косплей в света – Japan Expo 2018, провеждащ се в Париж идната година. Лекции и демонстрации за направа на специфични атрибути към костюмите като брони, оръжия и корони, умни трикове при грима и прическите, както и актьорско преобразяване и осъществяване на сцена съпровождат двудневната стратегия на фестивала.

За културния феномен на влогърството или по какъв начин за 24 часа се вършат 50 000 гледания на лично авторско клипче в Интернет ще ни показват най-силните в тази област в България – момчетата от ПАКТА. Освен да споделят опит, опишат своята вълнуваща история и да дават отговор във видео в действително време на провокации от публиката, те ще празнуват и своя втори рожден ден, стремейки се да бият своя личен връх от 3000 посетители за първия си рожден ден. Отворена сцена и за нови гении във влогърството предлага ON! Fest в новосъздадената си ON! Tube зона.

Професионалната конференция Game Dev Summit, също част от програмата на ON! Fest, среща разработчиците на видео игри в България с вложители, основатели и търсачи на гении от цяла Европа. В специфичния сегмент „ Games Made in Bg “ могат да се видят над 20 студиа, работещи в бранша у нас, а Каталин Бунариу от румънския акселератор за гейм разработчици Carbon ще показа скъп опит за това по какъв начин самостоятелните разработчици да развият плановете си до сполучливи артикули.

Пълната стратегия на събитието, можете да следите тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР