Запалянковците на Наполи са известни като едни от най-страстните в

...
Запалянковците на Наполи са известни като едни от най-страстните в
Коментари Харесай

Феновете на "Наполи" молят Sky Italia да премести сериал, за да не се дублира с мача с "Ювентус"

Запалянковците на " Наполи " са известни като едни от най-страстните в италианския футбол. Поддръжниците на клуба насочиха забавна молба към сателитния канал Sky Italia, искайки програмата да бъде изменена. Следващия петък е дълго чаканото дерби сред " Наполи " и " Ювентус " от 15-ия кръг на Серия А, то обаче ще се дублира с излъчването на сериала " Гомор ".

Неаполитанците са обезпокоени, че няма да могат да гледат и двете по едно и също време, защото срещата от 21.45 ч., а в 21 ч. стартира излъчването на два епизода от шестия сезон на паметния сериал. " Наполи ", както и гангстерския сериал за незаконния профсъюз Камората имат паметен статут измежду популацията в Неапол и района.

Според информацията на " Гадзета дело Спорт " от Sky Italia са се вслушали в гласа на почитателите и са създали дребни корекции в програмата си. Те ще излъчват двете серии в прайм тайма (20 ч. италианско време), само че ще ги пуснат свобдно и в своята онлайн платформа.

Така от петък заран почитателите на " Наполи " ще могат да гледат обичания си сериал когато и да е, а по-късно да отидат умерено на стадион " Сан Паоло " и да поддържат тима си.

Телевизионният сериал е акомодация на романа на Роберто Савиано, който се трансформира в бестселър след излизането си през 2006 година

" Наполи " и " Ювентус " заемат второ и трето място в Серия А сега. Те към момента не са изиграли дуелите си от 14-ия кръг. По-късно през днешния ден неаполитанците гостуват на " Удинезе ", а първенецът приема " Кротоне ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР