Запълваш една дупка, а дупките остават същия брой. Това само

...
Запълваш една дупка, а дупките остават същия брой. Това само
Коментари Харесай

Дупка до дупка! В Пловдив е възможно - запълваш една, появява се нова

Запълваш една дупка, а дупките остават същия брой. Това единствено при нас може да се случи. С тези думи се обърна пловдивчанин към редакцията на TrafficNews. Става дума за улица „ Дружба “ в Пловдив, която близо половин година е осеяна с кратери.

Преди две седмици пловдивчанин се свърза с медията ни, с цел да алармира, че след изкопни действия на ВиК са останали кратери по трасето, които не са били асфалтирани месеци наред.

Наш кореспондент се свърза с Водното сдружение, откъдето потвърдиха, че са правили изкопни действия поради повреда в региона. Отсечката била подадена за ремонт към строителните компании, с които ВиК работи, само че не стана ясно за какво е имало такова закъснение по запълване на компрометираните сектори.

Дни след обявата на TrafficNews е била запълнена една от дупките, само че по думите на нашия четец прилежаща до нея продължава да зее, а в това време се е появил и нов кратер.

" Благодаря за бързата реакция от Ваша страна. Но какво се случи? След два дни асфалтираха едната яма, а втората на 50см. остана. Освен това се появи трета! Може би, с цел да се резервира общата численост дупки? Не разбирам по какъв начин може да се изкърпи едната, а съседната-не?! И по този начин втора седмица. В цялостна мощ е правилото " българска работа``! Или може би Пловдивска работа?! ", уточни пловдивчанинът.

Той изпраща и фотоси от сектора:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР