Запаленият „Фолксваген Пасат“ във Видин е отмъщение, научи агенция BulNews.

...
Запаленият „Фолксваген Пасат“ във Видин е отмъщение, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Мистерия около запалената кола във Видин: Собственикът твърди, че е станал погрешка жертва на мръсна поръчка /снимки + видео/

Запаленият „ Фолксваген Пасат “ във Видин е възмездие, научи организация BulNews.
Собственикът на опожарения автомобил показа, че е станал жертва на огнената офанзива простъпка.
Палежът бе осъществен в сряда през нощта, малко преди 3 часа, а за него заяви медията ни.



Потърпевшият описа пред наш кореспондент, че няма врагове и не мисли, че вендетата е била ориентирана към него. Според мъжа става въпрос за почистване на сметки сред други хора, посредством наемник, който е объркал колите и простъпка запалил неговата.
Криминалният случай бе разказан и в полицейския бюлетин на Министерство на вътрешните работи, откъдето осведомиха, че е арестуван за период до 24 часа 47-годишен локален гражданин, който е с дебело досие.
Собственикът на запалената кола показа, че на към 50 м има видеокамера, която е съумяла да снима рецидивиста. На записа се вижда по какъв начин към часа на огнената офанзива той идва с торба в ръка и след няколко минути си потегля без нея. Кадрите са конфискувани от полицията и следствието по случая продължава.
Потърпевшият описа, че живее в чужбина със фамилията си и се прибират в родния им Видин всяко лято, където прекарват почивните дни. Този път ваканцията им се е трансформирала в същински призрачен сън поради случилото се. Децата и жена му претърпяват необикновен стрес и нямат самообладание да си тръгнат от града.
В комплекса, където е бил паркиран „ Фолксваген “-ът, няма улично осветяване. Дни преди палежа притежателят на колата внесъл в общината подписка от живущите в околните блокове, с цел да бъде позволен казусът. Тогава той е разговарял зам.-кмета Светослав Скорчев, който поел ангажимент да бъде сложено осветяване в комплекса.
Потърпевшият се надява обещанието да бъде изпълнено в най-скоро време, тъй като другояче кварталът остава комфортен за сходни престъпни закононарушения.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР