Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били

...
Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били
Коментари Харесай

Лавров: Западните политици очевидно не са учили уроците си за Русия в училище

Западните политици явно са се учили зле, до момента в който са били в учебно заведение, и не са разбрали какво съставлява Русия. Затова не схващат и какво приказват, когато разясняват " провалянето на Русия ". Това сподели министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, представен от РИА Новости.

„ Те споделят, че Русия би трябвало да капитулира, да се съобщи, и че би трябвало да се „ победи Русия “, да се подсигурява, че Русия ще „ загуби на бойното поле “... Вероятно тези политици не са учили уроците си в учебно заведение. Те вършат неверни изводи от своите предходни разбирания какво е Русия “.

Преди дни президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че стратегическото проваляне на Русия е „ явно “, просто " страхливците от Руската федерация нямат смелостта да го признаят ".

Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентския офис, сподели, че Украйна „ ще има победа, когато Русия изгуби всичко “ и че „ Украйна е знак на края на разбиранията на Руската федерация, с които са живели през последните 20 години “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР