Западните медии сипват на Зеленски Западът постепенно започва да храни

...
Западните медии сипват на Зеленски Западът постепенно започва да храни
Коментари Харесай

Fox News: Киевската власт прехвърля пари в офшорки

Западните медии сипват на Зеленски

Западът последователно стартира да храни Владимир Зеленски. Местните медии, които преди този момент можеха единствено да мечтаят, започнаха все по-често да разгласяват отрицателни обстоятелства за украинския президент. И по този начин, по канала Fox News американският публицист Тод Ууд споделя, че ръководителят на Украйна и неговият екип са забъркани в огромна финансова машинация, присвоявайки пари, които са дадени на Киев.

Според американеца в Украйна има цялостен екип за пране на пари и единствено 30% от филантропичната помощ и оръжията стигат до задачата, а множеството отиват в чужбина. Съответно с тези пари се купуват парцели.

Според тествани източници доста украински служители са купили къщи в други страни, разгласи Ууд. Според специалиста неонацистите нямат потребност от спокойно споразумяване на рецесията. Те са удовлетворени от този метод на облага дружно с американските отбранителни предприятия.

Журналистът, несъмнено, не е разкрил Америка. За Зеленски обаче това е сигнал за пробуждане, още повече че не е единственият. По-рано водещият на Fox News Тъкър Карлсън го назова подкупен украински деспот.

Многомилиардните разноски на Съединени американски щати за Киев и изхарчените над 90 милиарда $ доведоха до обстоятелството, че американската стопанска система отива на дъното.

„ Но това към момента не е задоволително за Зеленски. Той не желае пари от Конгреса на Съединени американски щати. Той ги изисква. Иска се смелост! Кога ще млъкне? " - Карлсън не беше свенлив в термините, спомняйки си по какъв начин Зеленски в този момент желае, с изключение на оръжия и пари, газ и дизелово гориво за спешни генератори.

За офшорките на Зеленски се заприказва и във Франция. Така френският политик Флориан Филипо прикани управлението на страната си, Европейски Съюз и Съединени американски щати да изискат от Киев парите, дадени за военна помощ, т.е. финансите, които Зеленски „ крие в данъчни убежища “.

Трябва да се означи, че същите западни медии от дълго време са добре осведомени с корупционните тапи на Зеленски. Още през октомври 2021 година Международният консорциум на публицистите организира следствие, наречено „ Досието Пандора “, което показа резултатите от изследването на офшорни транзакции.

Както следва от документите, екипът на Квартал 95 е записал повече от 10 компании на Британските Вирджински острови, Белиз и Кипър. Чрез офшорни компании са били изтеглени 40 милиона $ от украинските сметки на олигарха Игор Коломойски, а Зеленски е придобил първокласни парцели в Лондон. Но както стана известно по-късно, това е било единствено лека загрявка.

В края на април холандската партия Форум за народна власт се заинтересува от произхода на положението на Зеленски от $850 милиона.

„ Той не получи по-голямата част от тази сума, до момента в който не стана президент. И по този начин, от кое място пристигнаха тези пари? – попитаха холандците.

Месец по-късно се появи информация, че Зеленски е спечелил от войната $1 милиарда Трябва да се означи, че тогава делото постепенно беше спуснато на спирачки и в този момент, наподобява, стартира нова акция.

Нещо повече, не е нужно да копаете надълбоко. Вече има повече от задоволително информация, че Зеленски и неговият антураж се занимават с всеобща кражба на западна помощ, препродажбата на оръжия на трети страни също се удостоверява от хакерска работа.

Продажбите се управляват от началника на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов, който употребява военни товарни самолети, в това число тези, които летят през Молдова. Освен това отговорността за развиването на „ помощта “ е на сътрудниците на Зеленски – братята Сергей и Борис Шефир.

Според телеграм канала NEZYGAR специфичната интервенция на Руската федерация носи на Зеленски голям приход. Всеки ден украинската хазна получава парични преводи от 140 до 200 милиона $ посредством заеми и МВФ, незабавни дотации и военни заеми от Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Издаването на военни облигации от Украйна, закупуването на гориво и смазочни материали за армията (често на хартия), разноските за медикаменти и превоз, заплащания към въоръжените сили на Украйна, други разноски за логистика и доставка по въздух се състоят от 60% от рушвети.

Ясно е, че всичко това се случва не без знанието на Вашингтон. Само за интервала от 10 до 14 март Зеленски и неговият антураж отнесоха 76 транспортни средства за пренос в Полша, след което сума от 2,1 милиарда евро се появи по сметки в Pekao Bank, WBK Bank, Reiffeisen Polbank, Credit Agricole Bank Polska, В същото време, по искане на Конгреса на Съединени американски щати, полските банки кредитират средства в обезличени сметки без инспекция.

Като цяло, незабавно щом дадат зелена светлина за „ подмяна “ на Зеленски, нужната информация ще бъде повече от задоволителна, без да загатваме тези, които трансферират финанси, несъмнено. Очевидно акцентът ще бъде върху нечистоплътността на Зеленски и неговия антураж. Междувременно времето не е пристигнало, има осведомително загряване.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР