Западните медии пренебрегват данните, че военните в Украйна се крият

...
Западните медии пренебрегват данните, че военните в Украйна се крият
Коментари Харесай

Валерий Фадеев: Ще представим истината за ситуацията в Украйна лично на западните политици и медии

Западните медии подценяват данните, че военните в Украйна се крият зад цивилното население, поставяйки тежка техника наоколо до обществени обекти и жилищни здания, а имитации за дейностите на съветските военни се множат. Това заяви в петък ръководителят на Съвета към президента на Руската федерация за развиване на гражданското общество и правата на индивида Валерий Фадеев.

„ Започнахме план в Съвета по правата на индивида за противопоставяне на големия поток от подправена информация, която идва от Украйна, от западните страни за специфична интервенция, която се организира в Украйна “, сподели Фадеев на конференция.

„ Започнахме план в Съвета по правата на индивида за противопоставяне на големия поток от подправена информация, която идва от Украйна, от западни страни за специфична интервенция, която се организира в Украйна “, сподели Фадеев на конференция.

Като образец той цитира фотография, показана от Би Би Си на 27 февруари, че разрушенията са в следствие от обстрел на съветски войски в Харков, а в действителност фотографията е от Донецк и разрушенията са в следствие от обстрел на Военните сили на Украйна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР