Западните лидери, за които вече никой не гласува в техните

...
Западните лидери, за които вече никой не гласува в техните
Коментари Харесай

Володин покани западните лидери да си уговорят среща с Путин и да се извинят

Западните водачи, за които " към този момент никой не гласоподава " в техните страни, би трябвало да си уговорят среща с съветския президент Владимир Путин, с цел да му се извинят и също по този начин да го поздравят за резултатите от изборите, на които той още веднъж завоюва. Тази сподели по време на пленарното съвещание ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, оповестяват съветски медии.

По негова оценка европейските водачи са били „ афектирани, надути “, защото нямат същата известност в своите страни като сегашния глава на съветската страна. „ Трябва да се наредим в приемната с нашия президент допустимо най-бързо, да дойдем, да се простим, да поздравим и да разкажем за всички грехове, които са направили “, посъветва ораторът.

 „ Защото тогава ги чака освен Хага, само че и доста повече “, сподели Володин.

Като цяло той счита, че Западът не би трябвало да поучава Руската федерация, а да взема образец от нея. Володин изясни, че има поради изборните правила. " Изборите се организираха намерено, законно и на спортна основа. Западните страни не би трябвало да ни учат по какъв начин да живеем, а да се учат от нас ", сподели парламентаристът.

Според него успеха на Владимир Путин на президентските избори е опция за доста страни да запазят своята самостоятелност.

" Следователно изборите в Русия са по-велики от изборите в Руската федерация. И успеха на Путин ще дефинира развиването на света като многополюсна система, като обективна ", разяснява Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР