Западните компании търпят големи загуби в резултат на болезненото излизане“

...
Западните компании търпят големи загуби в резултат на болезненото излизане“
Коментари Харесай

Financial Times: Западните компании се оплакват от болезнено излизане от руския бизнеса

Западните компании търпят огромни загуби вследствие на „ мъчителното излизане “ от съветските планове, пишат създателите от “Файненшъл Таймс ” Андрю Джак и Стивън Морис.

Като образец създателите показват френска банка, която е трябвало да продаде бизнеса си в Москва, губейки 3,1 милиарда евро в процеса. Журналисти настояват, че договорката е зашеметила противниците и е посочила компликациите, пред които са изправени западните колоси, когато възнамеряват да изоставен Русия.

Петролните, автомобилните и други предприятия осъзнаха, че няма доста искащи да купят активите им на пазара и отдръпването от страната ще им коства скъпо. Американски и европейски търговци също са загрижени за завръщането си в Русия в бъдеще. Тази вероятност наподобява мъглява сега, споделят създателите.

По-рано стана известно, че британско-холандската петролна и газова група “Шел” води " кошмарни " договаряния за продажбата на 27,5 % от плана " Сахалин-2 ". Според специалист, осведомен със обстановката, компанията ще трансферира активите си на една от китайските компании с огромна отстъпка.

След началото на съветската специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна, доста западни страни оповестиха огромни наказания против Москва в банковия бранш и в региона на високотехнологичните артикули. Кремъл назова тези ограничения икономическа война, само че акцентира, че там са били подготвени за сходно развиване на събитията.

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР