Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа,

...
Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа,
Коментари Харесай

Ева Майдел: България обедини Европа по най-трудните теми за континента

Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа, макар че австрийският външен министър ги дефинира като " изкуствено разбиране ". Тази позиция изрази пред Bulgaria ON AIR евродепутатът Ева Майдел и акцентира, че напредъкът по тази тематика, който е изработен, е впечатляващ.

Тя показа още, че ще запомни първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз с това, че не са позволени неточности, а даже има и доста съответни резултати.

" Взехме 150 досиета от естонското председателство, по които работихме, завършихме 78 от тях. Това е необикновен триумф ", изрично съобщи Ева Майдел за Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът разтълкува цифрите и акцентира, че те демонстрират, че сме създали единния пазар да работи по-добре и с по-лесен достъп до артикули за европейските консуматори.

Майдел съобщи също, че България е съумяла да сплоти Европа по най-трудните тематики за континента. Според нея, в случай че Българска социалистическа партия бяха станали част от процеса на българското европредседателство по градивен метод, България е щяла да се показа доста по-добре.

Евродепутатът разяснява и комерсиалната война, която започва. Според нея тя не води до нищо положително и няма по какъв начин някой да излезе печеливш от нея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР