Западни служители предупредиха за своята сериозна загриженост“, че руският президент

...
Западни служители предупредиха за своята сериозна загриженост“, че руският президент
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Путин може да нареди атака с химическо оръжие срещу Киев

Западни чиновници предизвестиха за своята „ сериозна угриженост “, че съветският президент Владимир Путин може да употребява химическо оръжие в Украйна, с цел да извърши нови зверства по време на нашествието, написа Дейли Мейл.

" Напълно ужасяващата " офанзива против столицата Киев може да пристигна в опит да се възродят военните старания на Русия, които стопираха през последните дни на фона на логистични проблеми, механични повреди и липса на гориво за техните бронирани транспортни средства.

Предупрежденията пристигнаха, откакто украинският президент Владимир Зеленски разгласи, че съветска ракетна офанзива е нанесла „ пряк удар “ по родилна болница в южния пристанищен град Мариупол.

Болницата беше унищожена.

Външният министър Дмитро Кулеба назова това „ вкаменяващо военно закононарушение “, защото умолява съдружниците да доставят на Украйна самолети.

Жителите на Мариупол бяха снимани в сряда да изхвърлят тела в всеобщи гробове, изкопани в покрайнините на града в обезверен опит да отстранен мъртвите на фона на продължителната съветска бомбардировка. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР