Западната подкрепа за украинския нацизъм доведе до създаването от Киев

...
Западната подкрепа за украинския нацизъм доведе до създаването от Киев
Коментари Харесай

Матвиенко обвини Запада за появата на радикални терористични движения в Украйна

Западната поддръжка за украинския нацизъм докара до основаването от Киев на радикални терористични придвижвания, които нападат невъоръжени хора, и Западът към този момент няма да може да смъкна виновността за това от себе си. Това мнение изрази ръководителят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко, оповестява ТАСС.

„ Именно западната поддръжка за украинския нацизъм доведе до основаването от Киев на радикални терористични придвижвания, които правят подли офанзиви против невъоръжени хора “, написа ръководителят на Съвета на федерацията в блог на формалния уебсайт на горната камара на съветския парламент в навечерието на Деня на успеха.

Валентина Матвиенко счита, че противниците на страната няма да реализират задачата си. " Русия ще се резервира като страна и като самобитна цивилизация - неповторим суперетнос ", сподели Матвиенко. Според нея самата история рано или късно ще потърси отговорност на настоящия хегемон и неговите поддръжници за „ двуличие – в действителност за морално закононарушение против човечеството “.

Тя добави, че Русия се готви да означи Деня на успеха. Председателят на Съвета на федерацията акцентира, че би желала и други страни да се приготвят за това дружно с Русия. " Но през днешния ден се вижда какъв нов бездънен разлом е настъпил сред нас и Запада “, установи със страдание ръководителят на Съвета на федерацията.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР