Западът започва да осъзнава, че провокациите на Вашингтон са довели

...
Западът започва да осъзнава, че провокациите на Вашингтон са довели
Коментари Харесай

Захарова: Оказва се, че цялата ситуация около Украйна се основава на американска провокация

Западът стартира да осъзнава, че провокациите на Вашингтон са довели до обстановката в Украйна, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по телевизионния канал Soloviev Live.

" Оказва се, че цялата обстановка към Украйна се основава на американска провокация и това осъзнаване, както разбирате, не идва при нас. Ние разбрахме това от дълго време и се опитвахме да кажем на всички за това в продължение на доста години. на специалисти, политолози, публицисти, които къде страхливо, къде по-настойчиво споделят, че провокативността, явно, е довела до такива последици. И, несъмнено, провокативността на Вашингтон ", сподели още Захарова.

Дипломатът изясни провокацията с обстоятелството, че Минските съглашения минават в „ равнината на подправяне на методите на страните към интернационалната правна сфера “, когато умишлено лъжливи послания стават основа за взимане на решения от международната общественост.

„ Ако страните, които, както се оказва в този момент, нямаха да създадат нищо и разгледаха документите, които внесоха за утвърждение в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да ги създадат наложителни за всички, излъгаха и в този момент го споделиха директно, тогава те би трябвало да носят отговорност “, добави Захарова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР