Западът вече е изчерпал целия потенциал на своите санкции, тъй

...
Западът вече е изчерпал целия потенциал на своите санкции, тъй
Коментари Харесай

Западът изчерпа потенциала на санкциите си, убеден Лавров

Западът към този момент е изчерпал целия капацитет на своите наказания, защото те са в действие за съвсем всички браншове, които биха могли да навредят на Русия . Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за RT и РИА Новости.

Той изясни, че сега западните страни са съсредоточени върху оценката на резултата от тези ограничения върху самите тях и затова против Москва.

Относно обстановката с съветската енергетика Лавров означи, че не Кремъл ще има проблеми, в случай че спре. Русия ще преориентира политиката си без обилни загуби и ще откри нови сътрудници, тъй като има търсене, увери той.

По думи на съветския посланик Съединените щати и Европейският съюз желаят да тласнат Русия против Европа, като дават на Украйна нужните оръжия.
 Путин призна глобите за голямо предизвикателство
Путин призна глобите за голямо предизвикателство

Невъзможно било Русия да бъде откъсната от света

Той изрази убеденост, че Киев ще бъде спрян в опита си с Москва, защото съгласно Запада Украйна не би трябвало да се връща на масата за договаряния, до момента в който не стартира да печели на полесражение. Руският министър означи, че някои страни от Европейски Съюз към този момент са раздразнени от политиката на Брюксел.

Той обърна внимание и на като акцентира, че ако такава стартира, не може да има победител. Лавров увери, че Москва в никакъв случай не би избрала подобен сюжет.

Освен това Лавров упрекна западните страни, че се пробват да въвлекат генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш в спора към

" Убеден съм, че е подложен на голям напън, преди всичко - от страна на американците, британците, които са се настанили там, към него, на постовете на заместници и интензивно употребяват тази приватизирана конструкция в своя изгода, това е тъжно ", разяснява той.

Лавров укори глобите против Русия за неспособността на страната му да изнася зърното и " затова, когато ни лъжат в очите и настояват, че това не е правилно и всичко зависи от нас, това е безскрупулно ".
 Европейски Съюз смекчава глобите за съветските банки
Европейски Съюз смекчава глобите за съветските банки

За да облекчи усложненията в международната търговия с храни и торове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР