Западът умишлено подвежда населението си за инцидента в Черно море,

...
Западът умишлено подвежда населението си за инцидента в Черно море,
Коментари Харесай

Русия: Британия и САЩ искат конфликт в Черно море и ще получат военен отговор за нарушения

Западът съзнателно подвежда популацията си за случая в Черно море, като Вашингтон и Лондон се пробват да изкривят същността на случилото се, съобщи заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, оповестява ТАСС.

" Видеопоследователността на диалозите сред командването на нашия транспортен съд на бреговата защита и командването на английския транспортен съд , оповестена от съветската Федерална работа за сигурност, не просто слага точка , а изцяло затваря сюжета със злонамерени опити от високопоставени длъжностни лица в Лондон и някои представители на американската администрация, да се изкриви същността на случилото се "

" Обществеността в Лондон и като цяло в западните столици съзнателно се заблуждава от виновните лица, от английското управление за това какво се случи ", изяснява Рябков.
 БиБиСи от борда на разрушителя: Враждебни съветски предизвестия в украински води
БиБиСи от борда на разрушителя: Враждебни съветски предизвестия в украински води

Журналистът Джонатан Бийл снима на точното място и в точното време

В обстановката с навлизането на английския унищожител в териториалните води на Русия, Вашингтон и Лондон освен отхвърлят действителността на собствеността върху Крим, само че се пробват да провокират спор с дейностите си, добавя той.

" Вашингтон продължава да жонглира с термина " дезинформация " във връзка с линията, която следваме сега в осведомителното пространство. Дезинформацията е изказванията на Вашингтон, че Крим не е част от Руската федерация . Това е най-грубата, цинична, нездравословна дезинформация от всички вероятни ".

" Причината за протичащото се е, че сътрудниците във Вашингтон и Лондон не просто отхвърлят действителността, отхвърлят живота , те се пробват с дейностите си да възпламенят обстановката и в действителност да провокират спор ", разяснява Рябков.
 Русия предизвести за ужасни последствия при провокации като с английския унищожител
Русия предизвести за ужасни последствия при провокации като с английския унищожител

" Ако нашите (западни) сътрудници не схващат, можем да бомбардираме освен курса, само че и задачата "

Навлизането на английски унищожител в съветски териториални води е нарушаване на интернационалното право, Русия ще пази своите граници с всички налични средства, в това число военни , акцентира той.

" Това е цялостно несъгласие с нормите на интернационалното право, без значение какво споделя в микрофона си командирът или старши асистент на разрушителя Defender , когато в отговор на предизвестия от съветския патрулен транспортен съд на ФСБ той измърмори, че корабът на английския флот следва интернационално приет маршрут в териториалните води на Украйна и по този метод дава отговор на интернационалното право ".

" Това не са териториалните води на Украйна , това са териториалните води на Руската федерация, това е нашата граница . Ще я защитим по всевъзможен начин, с които разполагаме, в това число военни ", изясни Сергей Рябков.
 Джонсън вижда разрушителя на вярното място и не признава съветската анексия на Крим
Джонсън вижда разрушителя на вярното място и не признава съветската анексия на Крим

Англия пази закона, министър председателят загатва и самолетоносача HMS Queen Elizabeth
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР