Западът трябва да се подготви за атака Допускам, че има

...
Западът трябва да се подготви за атака Допускам, че има
Коментари Харесай

Соломон Паси прозря, че било въпрос на време Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса

Западът би трябвало да се приготви за офанзива
„ Допускам, че има последици, само че не знам какъв резултат ще имат върху Русия. Съмнявам се, че следствията ще трансформират държанието ѝ. Това е следващата борба на положително и зло, в която злото взима жертва “, съобщи пред Нова телевизия някогашният външен министър Соломон Паси.  

Навални се връща в Русия откакто е тровен с Новичок и оцелява, с което от една страна демонстрира, че е себеотрицателен, само че от друга – това е самоубийство, счита Паси. Той е на мнение, че „ има доста измрели мъченици в името на демокрацията, а в този момент имаме потребност от водачи, които да трансформират статуквото “. 

„ Западът би трябвало да се приготви за офанзива от Русия. Не можем да я промени, а тя желае да ни завладее. Първият метод е с въоръжаване. Трябва да сме обезопасени. Северна Корея дава милиони снаряди на Русия, а в Европа складовете са празни “, разяснява Паси.

Следващите 10 години военното произвеждане ще има взрив, апетитите на Русия няма да спрат. Дроновете съгласно него ще се развиват най-вече

„ Въпрос на време е Русия да разположи нуклеарни оръжия в Космоса. В близкото десетилетие допускам. Единственият огромен контракт, който стопира това да стане е договорът за галактическото пространство от 1967 година Те се канят да го нарушат. Те ще поразяват връзки, а това води до надзор над хора “, добави Соломон Паси.

Той беше безапелационен, че е неточност съчетаването на поста външен министър и министър председател предвид на обстановката у нас. „ Това става, в случай че една страна няма фрагменти. Не желая да разясня лица, а правила, а и ще му трябват на подобен човек 48 часа, с цел да съчетава уговорките. Денков е доста образован човек, учен “. Соломон Паси не има вяра разногласието сред ГЕРБ и Политическа партия по тематиката да провали ротацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР