Западът се опитва да разкъса Русия на части и да

...
Западът се опитва да разкъса Русия на части и да
Коментари Харесай

Николай Патрушев: Западът иска да изтрие Русия от политическата карта на света

Западът се пробва да раздра Русия на части и да я изличи от политическата карта на света. Това декларира в изявление за съветския Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация. Според него събитията в Украйна не са конфликт сред Москва и Киев – а военно опълчване между НАТО, най-много на Съединени американски щати и Англия, и Русия.
„ Русия нервира куп международни владетели, тъй като има богати запаси, голяма територия, умни и самодостатъчни хора, които обичат страната си, нейните обичаи и история “, изясни секретарят на Съвета за сигурност.

Транснационалните корпорации се нервират от светогледа и идеологическото разминаване на Русия със страните, следени от западния капитал, изтъква той. " Корпорациите са ориентирани към обогатяване и развиване на потребителското общество. Русия, въпреки това, поддържа рационален баланс на духовни и морални полезности и социално-икономическо развиване ", добавя Патрушев, представен от ТАСС.
„ В това отношение западняците се стремят да отслабят страната ни, да я разчленят, да унищожат съветския език и съветския свят. Те от дълго време са отработили технологията да подкопаят съперниците си от вътрешната страна и да ги раздробят на дребни страни “, показва Патрушев. В поддръжка на думите си той напомни, че да вземем за пример „ Лондон след Първата международна война унищожи империи и направи от тях десетки страни “. " Така работят през днешния ден. Ярък образец е Югославия. Държавата, която имаше самостоятелен глас на интернационалната сцена, е разграничена на шест ", отбелязва секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация.
" За нас с оглед появяването на нови военни закани е значимо да имаме такива въоръжени сили и специфични служби, че съперниците на Русия да не позволяват и въображаемо даже, че могат да водят война с нас ", акцентира съветският общественик.

Западните политици не са независими, зад тях стоят фондациите и едрият бизнес – точно в техните ръце е съсредоточена действителната власт. В предишното Западът е постигнал преуспяване и международно владичество посредством присвояване на колонии. Точно по този начин се държат през днешния ден и транснационалните компании, които избират да натрупат от ден на ден капитали, изпомпвайки запаси от други страни, споделя секретарят на съветския Съвет за сигурност.
Отговаряйки на въпрос по какъв начин разпадането на Съветския съюз е повлияло на политиката на Съединени американски щати и техните съдружници, Патрушев отбелязва, че това събитие ги е " въодушевило ". В бившето общо пространство се появиха нови субекти на интернационалното право, които по степен на въздействие не могат да се мерят със Съюз на съветските социалистически републики, изясни той. „ С изключение на Руската федерация, която, запазила заслужения от епохи интернационален авторитет, е непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, играе значима роля в света, защитавайки националните ползи “, акцентира секретарят на съветския Съвет за сигурност.
" Затова в проектите на западняците остава да не престават да разединяват Русия и в последна сметка просто да я изтрият от политическата карта на света. Днес те към момента крещят на висок глас, че Русия не би трябвало да остава единна, тя би трябвало да бъде върната в границите на Московия от XV в. За да създадат това, те не се гнусят от нищо, в това число да измислят изцяло подправена история на нашата страна, прехвърляйки върху нея своята отговорност за потисничеството над други нации, което Русия в никакъв случай не е правила “, заключи той.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
10 Яну 2023143410 Яну 202322010 Яну 2023101210 Яну 202331210 Яну 202331310 Яну 202361КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231309524 Дек 2022365310 Яну 20234728 Дек 2022791
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР