Западът се опитва да наложи свои правила на всички, но

...
Западът се опитва да наложи свои правила на всички, но
Коментари Харесай

Путин: Русия няма да се съобразява с нечии правила

Западът се пробва да наложи свои правила на всички, само че Руската федерация няма да ги следва. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин на среща със Съвета на законодателите в петък.

„ Нашите сътрудници или към този момент, може да се каже, някогашни сътрудници в някои страни маниакално унищожават правната рамка и каналите за разговор, пробвайки се да наложат на всички своите визии и по този начин наречените правила “, сподели президентът.

„ Кой ги е написал, тези правила? Те ги пишат някъде там под одеялото и самите те вършат нещо с това под одеялото. Но ние няма да лазим там, при тях под завивките. Но и няма да следваме техните правила “, заключи Путин.

В средата на януари представителят на Китай в Организация на обединените нации Джан Джун, говорейки на съвещание на Съвета за сигурност на международната организация, сподели, че западният международен ред е потопил света в безпорядък и също е предизвикал големи проблеми.

„ Искаме да попитаме какви правила се схващат под този „ учреден на правила ред “. Кой създава тези правила, по какъв начин тези правила са свързани с интернационалния ред? Все още чакаме категоричен и явен отговор. В реалност виждаме, че по този начин нареченият учреден на правила метод, употребен от някои страни, хвърли света в безпорядък и аргументи голямо голям брой проблеми “, сподели Джун.

Преди това китайските управляващи към този момент оповестиха разрушителното въздействие на Съединените щати. Говорителят на китайското министерство на защитата У Чиан остро разкритикува политиката на НАТО и предизвести членовете на алианса за реакцията на Китай, в случай че последният се опита да дестабилизира обстановката в Азиатско-тихоокеанския район.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР