Западът официално не влиза в конфронтация с Русия, въпреки че

...
Западът официално не влиза в конфронтация с Русия, въпреки че
Коментари Харесай

Медведев: Западът официално не влиза в конфронтация с Русия

Западът публично не влиза в борба с Русия, макар че води против нея хибридна война. На това обърна внимание заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в изявление за съветски медии, в това число ТАСС.

„ Бих желал да обърна внимание на един миг: какво схваща Западът. Вижте, Западът юридически, публично не е участник във войната с нашата страна. Западът не е обявявал война на Русия и ние не сме разгласявали война. Да, ние разбираме, че се води хибридна война, те ги помпат украинските войски с оръжия, пари, инструктори, само че публично, и това е доста значимо, ние не сме във военно състояние “, акцентира Медведев.

Западните страни виждат, че Русия превъзхожда НАТО

в забележителна част от оръжията си. Между другото, задоволително е да прочетете западните разбори. Отначало те се подиграваха, споделяха: “ Те изваждат нещо остаряло, не им стига, не им стига. И в този момент те към този момент не се смеят, виждат, че в забележителен брой съставни елементи ги превъзхождаме “, добави още Медведев.
„ За някои продукти, за оръжия за поразяване – имам поради ракети, снаряди, бомби – производството се е нараснало от 2 до 10 или 15 пъти, т.е. с 1000-1500%. Това ни разрешава интензивно да ги използваме в бойни дейности и да реализираме резултати “, сподели Медведев.

 

Източник: ТАСС / Превод:SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР