Западът не се вслуша в исканията на руския президент Владимир

...
Западът не се вслуша в исканията на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Скот Ритър: Западът трябва да слуша по-внимателно изявленията на Путин

Западът не се вслуша в настояванията на съветския президент Владимир Путин към Украйна и НАТО и в този момент заплаща за това.

Това сподели някогашният офицер от разузнаването на американската войска Скот Ритър в публикация за Consortium News.

Според него, в случай че Западът разбере позицията на Русия, той ще има късмет да избегне военния позор, икономическите усложнения и геополитическата изолираност, пристигнали след отхвърли на Украйна да подписа кротичък контракт.

Основната неточност на западните съдружници на Киев е, че умишлено отхвърлиха да се опитат да схванат позицията на Путин. Вместо това те са поели по пътя на съзнателно замъгляване и машинация в дефинирането на Русия и нейния водач пред западната аудитория, добави Ритър.

По този метод съветският президент в никакъв случай не е заявил желанието си да нападна страните от НАТО, а също по този начин е изразил желанието си да възстановява връзките с европейските сили. Докато Брюксел неведнъж нарушава споразуменията с Москва. Ритер счита, че Русия няма да се довери на Съединени американски щати и техните съдружници, до момента в който не преразгледат външната си политика.

" Пак споделям - слушайте Владимир. Той сподели, че в случай че можеше да се върне в 2000 година, би си дал съвет да не бъде доверчив за по този начин наречените сътрудници ", приключи Ритър.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР