Западът не иска да поеме отговорността за поражението в Украйна

...
Западът не иска да поеме отговорността за поражението в Украйна
Коментари Харесай

Председателят на руската Държавна дума: Зеленски обеща победа, но подведе западните спонсори

Западът не желае да поеме отговорността за провалянето в Украйна след несбъднатите упования от контраофанзивата, заради което твърди, че процесът на договаряния в този момент зависи от президента на страната Володимир Зеленски и към този момент не приказва за решение на спора на бойното поле, съобщи в понеделник ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, оповестява ТАСС.

" От Вашингтон и Брюксел прозвуча нова изразителност: въпросът за договарянията за спокойно споразумяване на спора в Украйна зависи напълно от Зеленски. Преди това обаче те упорстваха за противоположното. Те споделиха, че този спор би трябвало да бъде решен само на бойното поле. Те осъзнаха, че със Зеленски няма да има победа. Ето за какво те не желаят да поемат отговорност за провалянето ", написа Володин в своя канал в Telegram.

Според ръководителя на Държавната дума, преди всичко, Въоръжените сили на Украйна не са оправдали упованията на Вашингтон и Брюксел по време на контранастъплението. " Зеленски даде обещание победа. Но резултатът разочарова западните спонсори ", написа политикът.

Второ, твърди Володин, вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати и Европейски Съюз принуждава техните чиновници да реагират. " Американците и европейците започнаха да показват своята позиция по събитията в Украйна. Те не са подготвени да заплащат от личния си джоб за военната политика. Инфлацията, повишението на цените, проблемите с енергийните запаси и другите компликации, с които се сблъскват, няма по какъв начин да не ги тревожат преди зимата ", счита Володин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР