Западът използва Украйна като инструмент за постигане на собствените си

...
Западът използва Украйна като инструмент за постигане на собствените си
Коментари Харесай

Путин за разширяването на НАТО: Не е новина, заплахата е от 2014 г.

Западът употребява Украйна като инструмент за реализиране на личните си цели и за реализиране на своите имперски упоритости. Това съобщи съветският президент Владимир Путин след края на оповестява ТАСС.

" Призивът към Украйна да продължи бойните дейности и да откаже договаряния единствено потвърждава нашето съмнение, че Украйна не е цел, нито ползите на украинския народ са цел за Запада и НАТО . Те са инструмент, употребен за отбрана техните лични ползи (на Запада - бел.ред.) ", безапелационен бе той.

" Това значи, че водещите страни от НАТО просто желаят да се утвърдят, да утвърдят своята роля в света, не своето водачество, а своята надмощие в директния смисъл на думата, своите имперски упоритости . Това е всичко ", заключи съветският водач.

" Фактът, че те постоянно са подчертавали своята изключителна природа и постановат на международната общественост тезата, че който не е с нас, е против нас, е демонстрация на същата политика. В това няма нищо ново за нас ", означи Путин.
 ISW: Кремъл протяга ръце към Таврийска губерния в Украйна
ISW: Кремъл протяга ръце към Таврийска губерния в Украйна

Продължават тежките сражения

Той напомни, че Украйна " се държеше по-зле с Русия напоследък ".

Първо постигнахме някакво съглашение, а по-късно те се отметнаха от това, на което се съгласиха, напомни президентът.

Той съобщи, че за него не е вест да чуе, че се готви за борба с Русия от 2014 година

" Трябва да гледаме на това като на факт. Фактът, че те се приготвят за дейни дейности против нас от 2014 година, не е вест за нас ", акцентира той след срещата на върха в Каспийско море и изясни, че затова Русия подхваща решителни дейности, с цел да отбрани своите ползи.

Те се нуждаят от външен зложелател от много дълго време, с цел да обединят съдружници към себе си заради , разясни Путин, уточнявайки, че има поради на първо място дейностите на Съединените щати.
 Разузнаването на Съединени американски щати: Путин към момента желае да превземе Украйна
Разузнаването на Съединени американски щати: Путин към момента желае да превземе Украйна

Ситуацията в Украйна остава " много мрачна "

" Иран не беше доста добър за тази роля, Русия се вписваше доста по-добре . Ние им дадохме шанса да обединят всичките си съдружници към себе си на нов исторически стадий ", съобщи съветският водач. " Но за нас няма нищо ново. Само се потвърждава това, което постоянно сме твърдели: че НАТО е излишък от отминалата ера, епохата на Студената война ", заключи той.

Западът обаче твърди, че НАТО се е трансформирал, че в този момент е по-скоро политически съюз, напомни Путин. " Но те продължиха да търсят претекст и късмет да му дадат нов подтик като военна организация. Ето, че го вършат. За нас няма нищо ново ", означи той.

Президентът за следващ път увери, че съветската специфична военна интервенция в Украйна върви по проект и няма потребност да се преследват крайни периоди за прекратяването й .


 Зеленски пред НАТО: Русия води война за правото да диктува бъдещия международен ред
Зеленски пред НАТО: Русия води война за правото да диктува бъдещия международен ред

Украинският президент изиска още оръжия и наказания против Москва

Той уточни, че задачата на интервенцията е да освободи Донбас, да отбрани хората, живеещи там, и " да сътвори условия, които да подсигуряват сигурността на самата Русия ".

" Работата протича умерено и ритмично. Войските напредват и доближават крайните точки, които са сложени като цел на избран стадий от военната задача. Всичко върви по проект " , акцентира Путин.

Запитан за възможен краен период за привършване на интервенцията, съветският президент съобщи: " Няма потребност да приказваме за някакви периоди. Никога не приказвам за това, защото това е животът и това са действителни неща. Не е редно да се гонят никакви периоди ".

" Това има връзка с интензивността на бойните дейности, която е директно обвързвана с евентуални жертви, и би трябвало да мислим на първо място за отбраната на живота на нашите момчета ", посочи президентът.
 В Мадрид се роди най-големият призрачен сън на Путин
В Мадрид се роди най-големият призрачен сън на Путин

Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз показаха Русия за най-голямата опасност за международната сигурност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР