Западът би трябвало да спре да доставя оръжия на Украйна,

...
Западът би трябвало да спре да доставя оръжия на Украйна,
Коментари Харесай

Путин: Западът би трябвало да спре да доставя оръжия на Украйна


Западът би трябвало да спре да доставя оръжия на Украйна, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в телефонен диалог с френския си сътрудник Еманюел Макрон, предадоха Франс прес и Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4925
" Западът би могъл да помогне за прекъсване на тези зверства, като окаже надлежно въздействие върху управляващите в Киев, а също и като спре да доставя оръжия на Украйна ", споделил Путин.

Той обвинил украинските сили в осъществяване на военни закононарушения, а Европейски Съюз - че подценява това.

Русия отхвърля обвиняванията във военни закононарушения, отправени против нейните въоръжени сили, и упреква за гибелта на мирни жители украински националисти и хипотетични неонацисти - изказване, отхвърляно от Киев и Запада.

Русия към момента е подготвена за разговор с Украйна, споделил още Путин и упрекна Киев, че " не е подготвен за сериозна работа " на мирните договаряния.

По информация на френската телевизия Бе Еф Ем Те Ве диалогът е траял над два часа.

Това е първият контакт сред Путин и Макрон след преизбирането на френския президент за втори мандат предишния месец.

Руският президент е дал отговор на изразената от френския му сътрудник угриженост за международната продоволствена сигурност, че " обстановката в тази сфера е усложнена най-вече заради глобите на западните страни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР