Занимавам се с производство и търговия. Не ме дразни, че

...
Занимавам се с производство и търговия. Не ме дразни, че
Коментари Харесай

Мъжът до Гала проговори за мегаскандала с "набутването" му в "На кафе"

Занимавам се с произвеждане и търговия. Не ме нервира, че всички ме назовават " половинката на Гала ". Това съобщи Стефан Николов, мъжът до Гала, в ефира на Нова телевизия, който към този момент работи жена си в предаването " На кафе ". " Далеч не мисля, че станах ко-водещ при Гала. Поканата пристигна от страна на нейните продуценти. Някои споделят, че Гала ме е набутала - аз не виждам никакво споразумяване, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която пристигна 2 дни преди старта на предаването. Приех, тъй като обичам рискови провокации, в които имам къс период за взимане на решения ", сподели още той.

" Нахлуха в пространството отрицателните мнения от хора, които концепция си нямат и нищо не знаят, само че към този момент могат да ми дадат оценка. Масово хората не знаят какво е да те лепнат пред тази камера ", добави Стефан.

" Преди да се срещна с Гала, аз изобщо не я харесвах. Няма да седна в чат да си изливам отрицателните мнения. Ако би трябвало да се сътвори облик на актуалния мразещ, това съм аз. Ще изляза начело, ще ти го кажа грамотно и умело, ще те жегна ужасно и ще те накарам да се замислиш. Съвременният мразещ би трябвало да бъде образован.

Стефан разяснява и спекулациите, че Гала го е развела. " Няма такова нещо. Отношенията са тотално изменени. Тя има ново семейство и дете. Разбираме се отлично. Нещата, когато не вървят, детето не би трябвало да става очевидец. Никол беше дребна, като й споделих, че не се разбираме с майка й, само че ние постоянно ще й бъдем родители. И при нея, и при мен, й споделих, че ще пораства с цялата си обич ", сподели той.

Целия диалог виж във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР