Занаятчийски базар се провежда днес пред музей "Конака" във Видин.

...
Занаятчийски базар се провежда днес пред музей "Конака" във Видин.
Коментари Харесай

Пети занаятчийски базар се провежда във Видин

Занаятчийски базар се организира през днешния ден пред музей "Конака " във Видин. Изданието е пето по ред, сподели уредникът Албена Стефанова.
"Можем да се похвалим тази година и с нови участници. Това значи, че базарът набира все по-голям интерес от страна на създателите. "
Със собствен щанд на занаятчийския базар са и доброволци от Младежкия червен кръст във Видин. Участието е с идея, обясниха Радостина Йорданова и Деница Веселинова.
"Участваме в благотворителния базар на аления кръст, тъй като първо желаеме, имаме предпочитание, а второ средствата, които съберем ще отидат за възрастни хора в неравностойно състояние от област Видин. Това е една значима идея и ние я поддържаме изцяло. "
"Доста хора демонстрираха интерес към това, което сме изработили, или пък просто се включват с дарения за идеята, само че доста се радват, че има такива младежи, които създават ръчно украшения и сувенири. "
Доброволците от младежкия червен кръст сами са изработили изделията, които предлагат- великденска декорация, сувенири и картички, а доста жители поддържаха идеята им.
"Избрах си великденско сувенирче. Подкрепям младежите. Каузата им е доста благородна. "
Базарът продължава до 17 часа пред музей "Конака ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР