Замръзналото кралство 2 достигна приходи от 127 млн. долара след

...
Замръзналото кралство 2 достигна приходи от 127 млн. долара след
Коментари Харесай

"Замръзналото кралство 2" задмина боксофис прогнозите още след първия си уикенд

Замръзналото кралство 2 " доближи доходи от 127 млн. $ след дебютния си уикенд в Съединени американски щати и 223 млн. в останалата част на света, с което разруши прогнозите и задмина мощния дебют, подложен от истинския филм през 2013 година, съобщват международните медии.

След първите си пет дни в кината през 2013 година " Замръзналото кралство " печели 39 млн. $, напомня " Ройтерс ".

Продължението на шлагера на " Дисни " сложи също по този начин връх за премиера на анимационен филм през ноември. Прогнозите на компанията за откриващия уикенд бяха, че филмът ще доближи доходи от 120 млн. $ в Съединени американски щати и Канада, писа " Блумбърг ".

" Замръзналото кралство " се трансформира във феномен през 2013 година. Той застана отпред на класацията за най-доходоносна анимация в историята. Той доближи доходи от 1,27 милиарда $ в световния боксофис и до ден-днешен кара хиляди деца, а и техните родители, по света да си припяват трансформиралата се в шлагер ария Let It Go. Тя донесе и една от двете награди " Оскар " на анимацията, която през 2014 година се подреди на десето място измежду най-доходоносните филми изобщо.

" Замръзналото кралство 2 " е по кината в България от 22 ноември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР