Замръзнали чистачки, предно стъкло и ключалка – ето как да

...
Замръзнали чистачки, предно стъкло и ключалка – ето как да
Коментари Харесай

Замръзнали чистачки, предно стъкло и ключалка – ето го решението

Замръзнали чистачки, предно стъкло и брава – ето по какъв начин да се справите с казуса

Картонът и чорапите са „ инструментите “, които ще ви спасят от усиленото разчистване и топене на автомобила.

Ако поставите картон на предното стъкло през нощта, стъклото няма да замръзне. Чистачките, въпреки това, могат да бъдат предпазени с елементарни чорапи.

Ако не сте съумели да го извършите и колата ви е замръзнала, значимо е да се отървете вярно от леда, с цел да не аргументите никакви вреди.

Например, премахването на лед от чистачките и пръскането на предното стъкло с течността освен е неефективно, само че също по този начин може да повреди колата.

Ако се опитате да включите чистачките, които са “залепени ” за стъклото, може да аргументите проблем с механизма. Стъргането на леда от чистачките е неприятна концепция, защото освен ще ги повредите, само че и ще оставите следи по стъклото.

Ако вратата е замръзнала, не я отваряйте принудително.

Двигателят обаче лишава повече време, с цел да доближи нужната температура, когато времето е студено, тъй че е значимо да имате това поради.

Докато почиствате колата, можете да стартирате мотора, само че не чакайте да се загрее. Двигателят ще доближи оптималната температура по-бързо, в случай че шофирате.

Вижте по какъв начин вярно да размразявате колата си:

Ключалка
Ако колата ви няма система за отдалечено заключване и отключване, можете да напръскате малко смазочна течност в отвора на ключалката.

Направете течност
Ако не желаете да стържете леда от стъклото, можете да извършите своя лична течност за топене. Смесете 1 литър алкохол, 100 мл. вода и 1 чаена лъжичка течност за миене на съдове.

Чистачки
Както споменахме, вечерта можете да сложите чорапи върху чистачките. Можете също по този начин да ги вдигнете и да ги оставите по този начин за през нощта.

Огледала
Те също могат да замръзнат, само че няма потребност да изстъргвате леда от тях. Достатъчно е да поставите найлонова торбичка върху тях през нощта и можете да ги размразите с течността, която сами сте си пприготвили.

Вижте още: Афти в устата – използвайте домашни средства за лекуване!

Използвайте карта
Ако нямате нищо друго на разположение, можете да премахнете леда от стъклото с кредитна или сходна карта.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР