Заможна се оказа съпругата на премиера Кирил Петков - Линда,

...
Заможна се оказа съпругата на премиера Кирил Петков - Линда,
Коментари Харесай

Премиершата Линда с ранчо за един милион в Канада

Заможна се оказа брачната половинка на премиера Кирил Петков - Линда, която към този момент 20 години не живее в родната си Канада, само че фамилията й има Ранчо за един милион лв. там.

 

Интернет информация в канадски указател демонстрира, че бащата на Линда се води на адрес в покрайнините на градчето Кортни, провинция на английска Колумбия, на който се простира ранчо от внушителните 2922 квадратни метра. Имотът е еднофамилен и е издигнат през 1976 година, а последната  финансова оценка е от 2019 година, когато е коствал 548 хиляди $, което е близо милион наши лв..

Къщата разполага с четири спални и две бани, само че най впечатляващо от всичко са размерите на двора. Той е близо 10 акра и е ограден от основния път с дървена ограда. Приживе майката на Линда, която умря през 2020 година след тежка битка с рака, обичала да снима животните и гледката от фамилното ранчо.

Премиершата Линда до момента не е говорила обществено за фамилията си в Канада. Майка й Маргарет била почитан диетолог и работила в реномирани канадски клиники. Пенсионирала се през 2013-а, само че останала дейна и обвързана с голям брой публични дела до края на дните си. Бащата на Линда пък е притежател на пивоварна в Канада, в която му оказват помощ нейните сестри. Всички родственици от огромната фамилия на дамата на Кирил Петков не престават да живеят там, а тя ги вижда изключи рядко.

Линда има сестра близначка Шерил. Именно тя ги среща с Кирил. Шерил била близка другарка на сегашния образец и двамата прекарвали много време в обща компания  докато учили в университета в Британска Колумбия, където били състуденти. По-късно и Линда се записва да следва там. С Петков се събрали оженили едвам 20-годишни. Първата им щерка Ванеса се родила малко преди да стартират четвъртата си университетска година. Кирил и жена му пристигнали за първи път в Европа през 2001 година, само че преди България първо се открили в Брюксел, където той работе. После го преместили в Торонто Канада, а по-късно и в Масачузетс в Щатите. У нас се прибират през 2007 година. В момента фамилията живее в апартамент на пъпа на София и не се пътува ли при роднините в Канада от началото на пандемията, писа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР