Замисляли ли сте защо сте избрали смартфона, който ползвате в

...
Замисляли ли сте защо сте избрали смартфона, който ползвате в
Коментари Харесай

Знаете ли как жените избират смартфон? Умно!

Замисляли ли сте за какво сте избрали смарт телефона, който ползвате сега? Спонтанно решение, просто ви е харесал на външен тип или е покупка, направена след стабилен интервал на изследване?

Истината е, че за от ден на ден дами пазаруването на нов телефон е осведомено решение, което се основава на няколко съществени критерии. Животът през днешния ден ни дава опция да практикуваме съвсем всички типове специалности, да пътуваме, да градим научна кариера и какво ли още не. Това значи, че условията ни също са високи и ги отнасяме към всеки аспект от живота си – артикули, услуги, връзки. От компютрите до кухненските уреди, дамите през днешния ден вършим независим избор на съответни модели и имаме доста точна визия какво търсим. А когато приказваме за смарт телефони, критериите са напълно прецизни – добра камера, външен тип, огромна памет, издръжлива батерия, прекрасен екран и експедитивност на процесите.

 a iStock/Getty Images

Всяка от нас може с ръка на сърцето да каже, че камерата може би е най-основният фактор при избора на нов смарт телефон. Днес повече от всеки път вършим фотоси безусловно когато и да е на денонощието и по този начин огромна част от спомените ни станаха напълно цифрови. Някой сеща ли се по кое време за последно е редил фотоси в същински книжен фотоалбум? Предполагам, отговорът е „ не “. Така че камерата несъмнено си остава най-значимата характерност за дамите. А в случай че телефонът има няколко камери откъм гърба, то везните несъмнено се наклоняват в негова изгода.

Батерията също е от голяма важност, когато си избираме нов телефон – при толкоз доста снимане, чатене, писане на имейли и говорене е добре тази батерия да е аналогът на спортистите при хората. Да устоя дълго време и вечер, когато си лягате, да са ви останали едни 15% от нея – ей по този начин, за лукс.

А какво ще кажете за цвета? Разбира се, че и той ни интересува – не че има някакво значение за това по какъв начин работи самият смарт телефон, само че обичаният цвят ни усмихва всякога, когато го погледнем.

 а Samsung

Да не забравяме паметта! И тя, сходно на батерията, е добре да бъде бегач на дълги дистанции, тъй като фотосите се натрупат всеки ден, изключително когато стане лято и стартираме да снимаме обичаните плажове и талази, и тези чинии със смокини и череши... Въобще, дано е в гигабайти и да са доста!

И най-после - избираме ослепителен екран и да бърз процесор. Да можем да пращаме известия, да снимаме, да четем и да приказваме на спийкър по едно и също време, а телефонът даже да не се замисля, че тъче на четири стана, нагледно казано.

И в този момент, в случай че си стиснем ръцете по тези точки, в реда на нещата е да кажем и кои нови модели смарт телефони дават отговор на тези наши високи условия. Дори и да не сте почитател на технологиите, евентуално знаете, че през март месец Samsung показа най-новите модели от Galaxy A серията –

Общото сред тях е високото качество, налично за всеки консуматор. Моделите от тази серия са основани, с цел да разрешат на притежателите си да поддържат връзка с помощта на камера с изключителни параметри, да изпитват невъобразим до момента комфорт при скролване на екрана, а също и доста потребни функционалности като водоустойчивост и дълготрайна батерия. В допълнение те обезпечават и достъп до другите устройва от екосистемата на Galaxy - Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag Galaxy Tab.

 а Samsung

Камерата на новите представители на Galaxy A серията е четворна и е талантлива с 64 MP висока резолюция, а функционалността „ Scene Optimizer “ употребява изкуствен интелект за снимане с оптимални настройки за 30 категории изображения и фонове като храна, пейзажи и домашни любимци. От тези купи с череши най-сетне ще станат в действителност страхотни фрагменти!

О, и да – можете да ги снимате и през нощта със същия превъзходен триумф, тъй като оптичната стабилизация на изображението ще подсигурява бистър фокус. Най-накрая имаме и нощен режим, с който фотосите са ярки и отчетливи (ако желаете да впечатлите някой, запомнете, че това е с помощта на микрокадровата обработка).

Дисплеят е Super AMOLED, което значи, че цветовете му са доста по-ярки, само че пък безвредни за очите. Той автоматизирано контролира цветната температура съгласно метода, по който се употребява смарт телефонът, а с помощта на „ Eye Comfort Shield “ 4 умората на очите понижава и гледането на наличие може да продължи дълго без да усещате отмалялост.

Дизайнът е другата отличителна линия на Galaxy A52, Galaxy A52 5G и Galaxy A72 – той е банален, само че функционален, със объл борд и минималистичен корпус на камерата. Какво още? Можете да слушате и споделяте музика с лекост, както и видео клипове и снимки; да сте изцяло спокойни, че смарт телефонът ви е предпазен от прахуляк и вода; Knox ще пази като зеницата на очите ви вашите персонални данни и информация; батерията е доста издръжлива - на модела Galaxy A52 е с потенциал от 4500 mAh, а A72 - 5000 mAh. Galaxy A52 5G пък, както името му единствено демонстрира, идва с алтернатива за свръхбърза 5G съгласуваност, която се добавя напълно от 120H освежаване на картината. Всички модели са оборудвани с главните детайли на Galaxy, в това число стерео високоговорители и външна памет до 1TB.

 а Samsung

И още, и още – функционалностите и нововъведенията в новите Galaxy A модели в действителност са доста и неслучайно телефоните от тази серия са едни от най-предпочитаните от огромното семейство на Galaxy. Тази серия е известна с това, че технологиите на устройствата са от най-високо равнище, само че в това време – на налични цени. Именно по тази причина предшественикът на Galaxy А52 – Galaxy А51 е най-продаваният Android смарт телефон в света през първото тримесечие на 2020 година

И един заключителен, само че значим щрих - новата серия към този момент се предлага на българския пазар в страхотни цветове - черен, бял, наследник и виолетов. И да, просто е наложително да ги огледате от близко, с цел да изберете тъкмо този, който най-вече пасва на потребностите и природата ви.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР