Замисляли ли сте се какво си мислят за вас хората,

...
Замисляли ли сте се какво си мислят за вас хората,
Коментари Харесай

Какво първо впечатление оставя всяка зодия

Замисляли ли сте се какво си мислят за вас хората, когато ви видят за пръв път? Това е забавен въпрос, чийто отговор може да се крие и в зодиакалния ви знак. Според астрологията зодията ни може да повлияе и на това по какъв начин ни виждат близките. Ако ви е любопитно, открийте своя знак и разберете.

Овен

Хората ви считат за доста самоуверени и с прекомерно високо самочувствие. Вдъхвате обаче и доза почит и причина да ви се доверят.

Телец

Телците постоянно са одобрявани като невъзмутими и всеки, който се среща с тях, стартира незабавно да ги почита. Не вършат взаимни отстъпки със себе си, стоят си на мястото и са самостоятелни.

Близнаци

Представителите на този знак основават първо усещане на доста чаровни и благи хора. Те са шеговити, елементарно се сприятеляват и откриват общи тематики с всеки. Впечатляват и будят интерес в близките.

Рак

Раците незабавно биват поставяни в графата “добри и милосърдни” и те в действителност са такива. Неговата добра душа и емпатия си личат от километри, тъй че всеки желае да бъде част от неговото обграждане.

Лъв

Представителите на тази мощна зодия най-често основават усещане на харизматични персони, които умеят да притеглят другите на своя страна. Те обичат да впечатляват близките с външния си тип или интелигентността си.

Дева

На Девите незабавно им личи, че са чувствени, те носят такава аура, която обаче се оказва в тяхна изгода - всеки желае да се допре до по-дълбоките равнища на тази чувствена сила, която излъчват. Макар да наподобяват интровертни, въпреки всичко се снабдяват с много другари.

Везни

Първото усещане, което се буди у близките при запознанството с една Везна е, че те са доста уравновесени и грациозни. Умеят да поддържат добър диалог, почитат непознатото мнение и са приятни хора.

Скорпион

Скорпионите основават усещане на доста пламенни, буйни персони, които будят изключително съмнение за тях. Те са по едно и също време страсни, мистериозни, строги, само че мъчно някой би им устоял.

Стрелец

Фриволната душа на Стрелеца просто няма по какъв начин да не бъде видяна. Те приказват с отявлен ентуасиазъм за всичките си цели и желания, което буди усещане, че са доста енергични и положителни персони.

Козирог

Първото усещане от Козирозите е, че са съществени, стимулирани и виновни персони, на които може да се разчита. Веднага си печелят уважението на близките.

Водолей

Водолеите незабавно откриват свободния си дух пред другите. Той подготвя всеки и го кара да се усеща комфортно да показа всичко, което го вълнува.

Риби

Рибите основават усещане на деликатни и грижовни персони, които незабавно внасят успокоение с силата си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР