Замисляли ли сте се какво ще стане ако джендър идеологията,

...
Замисляли ли сте се какво ще стане ако джендър идеологията,
Коментари Харесай

Какво ни готвят! Начервосан, китосан и с перука травестит преподава на 3-4 годишни дечица за... джендърите

Замисляли ли сте се какво ще стане в случай че джендър идеологията, пропагандирана с приемането на Истанбулската спогодба, навлезе в България? Видео, на което неидентифициран сексуален индивид, начервисан, китосан и с перука образова деца на възраст 3-4 годинки в градските библиотеки, учебни заведения и книжарници на Ню Йорк, безусловно взриви мрежата.



Видеото е оповестено в известна просветителна група. Клипът е насочен към младите родители, което го прави още по-стряскащ.

„ Името ми е госпожица Би и аз съм травестит. А това е единият час, в който травестит ще ви чете история “, стартира лекцията си мъжът/жената/то, след което непосредствено задава неестествения въпрос „ А вие знаете ли какво е това травестит? “... на 3-4-годишните деца. Защо и кой позволява сходна подигравка в Съединени американски щати си е тяхна работа, само че реакцията на малчуганите е естествена и разумна – явно растящи в обикновено семейство сред мъж и жена, те клатят глава негативно.



„ Лекцията “ продължава с брошура за оцветяване, в която основен воин е „ Drag Queen”. Хубаво е да се спомене, че този британски термин, макар че в неразвитото схващане на едно 4-годишно дете, се свързва с царици и приказни царство, в реалност е меката форма на „ transvestite” или „ травестит “.

Или другояче казано – героят за оцветяване се споделя „ Травеститчо “.



Тук промиването на мозъците с неоформеното схващане на малчуганите е извънредно сериозен – травеститът-лектор разчита на това, че децата не знаят какво значи думата и я свързват с неща от приказките, с цел да се запечата тя трайно в главите им като нещо обикновено, написа Флагман.бг.

Ето по какъв начин травеститът-лектор разказва „ героя Травеститчо “
„ Той е воин, който създавате, с цел да изразите женствената си страна или която и да е друга ваша страна, която желаете да изследвате “, изяснява „ лекторът “, а когато едно момче споделя, че желае да е супергерой, получава отговор „ Можеш да бъдеш супергерой травестит! “.



Тази " картинка " е задоволително добра илюстрация за бъдещето на България след приемането на Истанбулската спогодба, която де факто работи като първа стъпка към признаването на джендър идеологиите.

А в България Конституционният съд занапред би трябвало да се произнесе дали Истанбулската спогодба опонира на главния ни закон Конституцията. Делото за проблема, който нашумя при започване на годината бе формирано през март, а окончателното решение ще стане ясно на 27 юли – безусловно след дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР