Замисляли ли сте се, че вашият дом може да разкаже

...
Замисляли ли сте се, че вашият дом може да разкаже
Коментари Харесай

Тези седем неща в дома ви издават, че нямате пари

Замисляли ли сте се, че вашият дом може да опише доста повече неща за характера ви, в сравнение с сте желали? Отделни детайли от декора, аксесоарите и модерните джаджи, към които изпитвате голяма уязвимост, могат да разкрият с какви финансови средства разполагате в действителност, написа jenata.blitz.bg.

Задължително обърнете внимание на тези неща, с цел да не се изложите пред познатите си, които толкоз доста желаете да впечатлите.

Супер първокласни движимости

Хората с лимитирани средства избират да си купят скъпи движимости (аксесоари, детайли от декорацията, техника и т.н.), с цел да покажат, че те също са баровци. И изобщо не им пука, че с цел да се снабдят с едно или друго нещо, би трябвало да теглят заем. Най-важното е, че ще създадат усещане. Защо ви е чантичка на Chanel или обувки на Christian Louboutin, в случай че се возите в метрото или в рейса?. Същото се отнася и за обзавеждането на дома. Винаги се схваща, когато лъскавите неща не са по джоба ви!

Отказ от нужното в името на модерното

Често се сблъскваме с хора, които са се отказали от най-необходимите неща (храна, превоз и т.н.), с цел да си купят последния модел смарт телефон или някакъв хубав аксесоар, който незабавно им е притрябвал. Специалистите поучават да не се впускате в безразсъдни покупки, още повече, че модата бързо се трансформира. И кой знае, може до момента в който се лишавате от нещо, с цел да си купите скъпия телефон, да се появи по-актуален модел, поради който ще би трябвало да се подложите на нови ограничения.

За да демонстрираш триумф

Богатите хора нормално не показват своята заможност и се стараят допустимо минимум да обявяват с парите си. Това се отнася и за ситуацията в дома им. Всичко би трябвало да е подбрано с усет. Всичко друго е опит да покажете, че сте по-състоятелен, в сравнение с сте в действителност.

Всичко би трябвало да е марково

Това се отнася както за обособените предмети в дома ви, по този начин и за дрешника ви. А това е главният симптом, по който се разпознава бедният човек. В желанието си да имат скъпи движимости, тези хора са способни да теглят заем за пътешестване до някоя далечна страна, с цел да могат да си купят маркова движимост от някой duty free. Или да икономисват, с цел да си купят нещо марково, а по-късно да с горделивост да го демонстрират на гостите си.

Много плюшени играчки

Интериорните дизайнери не стопират да изясняват, че пухкавите играчки имат място в дома ви, единствено когато имате деца. Във всички останали случаи това се смята като симптом на безсъдържателност. Плюшените играчки, подредени по леглото, провокират неразбиране, а не трогване и наслада. Затова и не е нужно да ги държите в дома си! Освен това, събират доста прахуляк.

Репродукции на известни картини

В нито едно обикновено общество няма да закачат на стената копие на картина, колкото и изобретателно да е направено то. Всяко копие скапва общото усещане и от жилището, и от вас. За всяка картина би трябвало да е подбрана идеалната рамка. Само тогава има смисъл да се закачи на стената. Всички останали безвкусни осъществявания, съгласно дизайнерите, нямат място в дома ви.

Липса на ремонт, избледнели тапицерии и замърсен текстил

изработен преди 5-7 години приказва за липса на средства. Ако желаете да не се излагате пред хората, които толкоз доста желаете да впечатлите, всички елементи в дома ви би трябвало да са изчистени и типичен. Всичко останало крещи, че нямате средства за смяна на това, което е било съвременно преди 20 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР