Замисляли ли сте се, че разликата между прещракващите и блокиралите

...
Замисляли ли сте се, че разликата между прещракващите и блокиралите
Коментари Харесай

Има ли решение на проблемите със ставите?

Замисляли ли сте се, че разликата сред прещракващите и блокиралите стави са единствено няколко години, през които не сме взели ограничения?

 

Независимо обаче дали са изчакали ситуацията да се усложни, или са го хванали в точния момент препатилите нашенци са безапелационни – специфичният интактен колаген Collanol оказва помощ. Внедрил в себе си цялото здравно знание, той завоюва на своя страна освен търсещите облекчение, само че и лекарите. За тях той е несъмнено средство с потвърдена успеваемост, на което могат да разчитат.

 

Ето какво ни описа водещият столичен ревматолог доктор Родина Несторова:

.

- Здравейте, доктор Несторова! Каква е разликата сред Collanol и останалите колагени?

 

- Нека го кажа по този начин – разликите са такива, че в действителност има единствено една аналогия и това е думата „ колаген “. (Усмихва се.)

 

Когато за първи път чух за Collanol (интактен колаген + куркумин), помислих, че това е следващият колаген. Сега, откакто се срещнах с цялата научна литература, стояща зад продукта, си разрешавам да кажа горното изречение. Още повече, че към този момент имам и опит с него.

 

За нас, експертите в региона на ставното здраве, продуктът има четири съществени отличителни черти, които изрично го открояват от всичко останало. На първо място за мен стоят данните от клиничните изследвания, които удостоверяват успеваемостта на интактния колаген, само че също и подобряването на подвижността. Резултат, който елементарните колагени не могат да реализират даже при всекидневен банкет на хиляди мг.

 

Наблюдаваният резултат произтича от другите две преимущества на интактния колаген в Collanol: Непокътната колагенова молекула подтиква производството на специфични субстанции, като по този метод добавя неналичията, провокирани от дегенеративните промени в ставната тъкан. Става въпрос за друг механизъм на деяние, който оказва помощ да бъдат преодолени физиологичните трудности за облекчение положението на ставите.

 

Не на последно място би трябвало да отбележа и експертно дефинирания състав на Collanol, в който с изключение на интактния колаген място са намерили специфичен мицеларен куркумин (натурално вещество с потвърдени изгоди за здравето) и най-необходимите за естествената функционалност на ставите подхранващи субстанции – манган, мед, витамин С и витамин D.

 

Вие имате ли наблюдения от вашата процедура?

 

- Да, несъмнено. Дори мои близки и познати към този момент направиха 90-дневния курс на банкет. Трябва да призная, че резултатите от приложението ме увериха в успеваемостта на продукта. Сега Collanol е част от ежедневната ми лекарска процедура и виждам в него обещаващ капацитет за сполучливо повлияване на положения, свързани със забележителен ставен дискомфорт, и трайно възстановяване качеството на живот на пациентите.

 

Д-р Родина Несторова, ревматолог, Ревматологичен център „ Св. Ирина “, София

.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

 

 

* Collanol е преди всичко по брой продадени опаковки в България за год. за лекарствени артикули без лекарско наставление в ОТС категория „ Грижа за ставите “, по данни на IQVIA.

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР