Замислих се как водещи, които до преди десетина години определено

...
Замислих се как водещи, които до преди десетина години определено
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Да сте чували взаимни критики между Радев, ГЕРБ и ДПС?

Замислих се по какъв начин водещи, които до преди десетина години несъмнено бяха “червени ” в желанията си през днешния ден мигрираха към центъра. Но това се отнася освен до тях, а и до други водещи и анализатори сякаш “десни ”- които някак необичайно прекатурнаха политическото пространство.

На двата полюса не са към този момент извънредно леви и десни, а естествените партии с някаква идеология - в традициите на положителната остаряла политическа класика. Да кажем вляво е Българска социалистическа партия и ненапълно Политическа партия, несъмнено защитаващи леви хрумвания. Вдясно е Демократична България, защитаваща десни тези.

В центъра имаме един миш-маш от табелки на десни и леви, русофили и “атлантици ”, чиито политически тези и дейности освен не се подлагат на критика от въпросните водещи и анализатори, а даже се поддържат индиректно посредством гневна рецензия на партиите с идеология.

За тези медийни герои няма проблем да са условно десни и да подлагат на критика гневно Демократична България в интерес на ГЕРБ или “червени ”, които да громят Нинова в интерес на Радевия кръг. По-странно е, че в никакъв случай едни други не се подлагат на критика. Терминът “корупция ” за тях е табу.
Да сте чували взаимни рецензии сред Радев, ГЕРБ и Движение за права и свободи? Такава очевидно е и командата към техните представители.

Така се образува новият Център. На огромните ползи и пари. Лошото е, че този Център не е в България.

 

Евгений Кънев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР