Замислени са много звездни репортажи и интервюта и според отлично

...
Замислени са много звездни репортажи и интервюта и според отлично
Коментари Харесай

Случи Се! Деси Цонева Се Намърда В Най-Известното Тв Предаване!

Замислени са доста звездни репортажи и изявленията и съгласно чудесно осведомени източници тъкмо Деси Цонева се вписвала идеално като публицист за обновената продукция на Нова тв.

Скандалната брюнетка към този момент била тръгнала да събира репортажи по светските събития. Макар, че към момента пази в тайната новото си занятие и не го е оповестила обществено на персоналната си страница в обществената мрежа.

До през вчерашния ден Деси към момента пускаше във Facebook мемоари за именития си баща Митко Цонев. Тъй като се навършват две години от неочакваната му гибел. Която потресе цялата журналистическа колегия.

Не излиза наяве обаче дали титулярката Гала ще се завърне в ефир от есента и ще е основна водеща на „ На кафе ”. Според слуховете несменяемата плевенчанката, която се трансформира в лице на предаването ще има заместничка. От медията не дават повече детайлности и мълчат към момента ще я има ли Гала, предават от hotnews.bg.

Други пък клюкарстват, че Зейнеб Маджурова както и половинката на Гала Стефан няма да се появяват в обновеното шоу от есента. Но да изчакаме да забележим с какво още ще ни изненадат продуцентите на медията през новия сезон.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР