"Заминаването за олимпиадата е малко по-различно от други състезания, то

...
"Заминаването за олимпиадата е малко по-различно от други състезания, то
Коментари Харесай

Надеждата ни за медал от Пьонгчанг: Дойде време за битка!

"Заминаването за олимпиадата е малко по-различно от други надпревари, то е като за борба, за война ", съобщи най-хубавият ни сноубордист Радослав Янков, който нощес отпътува за зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.
Националът, който ще бъде знаменосец на българската делегация на церемонията по откриването на игрите, добави че се усеща добре квалифициран.

"Тръгвам с позитивна конфигурация. Пожелавам си да покажа това, на което съм кадърен. Българите имаме капацитет, имаме дух и можем да го покажем. Голяма чест е за мен да развея трибагреника. Благодаря за поканата ", сподели още Радо Янков.

За четвъртата си олимпиада отпътува и другата ни вяра за орден - сноубордистката Александра Жекова, която призна, че е още болна, само че за игрите ще бъде "пушка ".

"Вълнувам се, тъй като това е завършекът на един доста дълъг цикъл. Чаках този миг доста в последните 4 години. Вече съм много опитна, по-мъдра и виждам на тази олимпиада под различен ъгъл. За мен те ще бъдат едно предизвикателство и имам вяра, че най-хубавият, най-подготвеният ще победи. Надявам се да направя едно красиво шоу за света ", съобщи Жекова.

За олимпийската столица отпътуваха още сноубордистката Теодора Пенчева и алпийката Мария Киркова.

По традиция олимпийците ни бяха изпратени с плюшени лъвчета за шанс. А знаменосецът Радослав Янков получи трикольора с благопожелание да има повече мотиви да развее знамето.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР