Заместващите учители често могат да бъдат обект на шеги в

...
Заместващите учители често могат да бъдат обект на шеги в
Коментари Харесай

„Емблематичното“ отмъщение на ученика на любопитния учител, който каза на целия клас, че е осиновила

Заместващите учители постоянно могат да бъдат обект на смешки в клас, най-малко що се отнася до филми. Въпреки това, един гимназист разкри, че са си създали действителна смешка с краткотрайния си преподавател по британски, откакто са си разрешили да кажат на целия клас, че са осиновени.

Използвайки краткотраен акаунт в Reddit, с цел да запазят анонимността си, те написаха: „ Аз съм в гимназията и това беше в моя час по британски. Нашата същинска учителка е в отпуск по бащинство и имаме дълготраен заместител. И по този начин, през вчерашния ден тя ни сподели, че желае да напишем персонални записки за нещо доста значим в живота ни и тя продължава да изброява разнообразни образци за разнообразни възпитаници. Тя ми сподели, че мога да пиша за осиновяване и по какъв начин се усещам, когато родителите ми ми споделиха. "

Ученикът обаче не е осиновен - вместо това имат двама татковци посредством сурогатно майчинство. Те обясниха: „ Тогава несъмнено съм направил физиономия, тъй като не съм осиновен. Имам двама татковци, само че те ме взеха посредством сурогатно майчинство. Така че механически имаше з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР