Заместващ учител извън сезона предлага 7 ининга за най-добрия в MLB Атланта Брейвс

...
Стартовият питчър на Атланта Брейвс Алън Уинънс хвърли седем ининга
Коментари Харесай

Стартовият питчър на Атланта Брейвс Алън Уинънс хвърли седем ининга на шатаут при победата на отбора с 21-3 срещу Ню Йорк Метс в събота следобед.

28-годишният десничар натрупа девет удара и спечели първата си победа в Мейджър Лийг Бейзбол в едва второто си участие в големите лиги.

Winans допълва заплатата си от второстепенната лига извън сезона, като работи като заместващ учител в родния си Бейкърсфийлд, Калифорния, където е известен като „Mr. W” на неговите ученици, според предаването на Braves Bally Sports South.

Winans беше избран в 17-ия кръг на проекта за 2018 г.; по ирония на съдбата той първоначално беше избран от Ню Йорк Метс.

„Всеки път, когато те повикат в голямата лига, това е доста специално и е страхотно. Но да бъдат избрани от тези момчета, те определено ме накараха да мечтая за Citi Field, така че това да дойда тук и да го направя срещу тези момчета го прави малко по-специален“, каза Winans след мача.

Играчите на Австралия реагират по време на изпълнение на дузпи по време на четвъртфиналния мач по футбол на Световното първенство за жени между Австралия и Франция в Бризбейн, Австралия, събота, 12 август 2023 г. (AP Photo/Tertius Pickard) Играчите на Австралия реагират по време на изпълнение на дузпи по време на четвъртфиналния мач по футбол на Световното първенство за жени между Австралия и Франция в Бризбейн, Австралия, събота, 12 август 2023 г. (AP Photo/Tertius Pickard) Терций Пикард/AP

„Но моята работа днес беше да помогна на Braves да спечелят и това направихме, така че бях доста доволен от това.“

„Да получиш първото си „W“ в големите лиги е страхотно, независимо срещу кой отбор е (срещу)“, добави Уинънс.

Играчът на Брейвс Мат Олсън записа два хоумръна при победата, за да поеме лидерството в голямата лига с 42 дълги топки този сезон и участва в 4 ръна, за да попълни най-добрия си RBI сбор от 105 в голямата лига.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР