Заместник-ръководителят на администрацията на Херсонска област Кирил Стремоусов в ефира

...
Заместник-ръководителят на администрацията на Херсонска област Кирил Стремоусов в ефира
Коментари Харесай

Операция СМЕРШ-2022: В Херсон ловят бандеровски диверсанти

Заместник-ръководителят на администрацията на Херсонска област Кирил Стремоусов в ефира на канала Соловьов Live направи шокиращо изказване, което имаше резултат на експлодираща бомба. „ Най-вероятно нашите войски ще изоставен левия бряг на Херсонска област, а хората, които не са имали време да се реалокират от Херсон, би трябвало да изоставен допустимо най-бързо на левия бряг “, сподели той.

В „ ненка “, несъмнено, се развълнуваха оптимално. „ Да, тук виждам, че се възнамерява мега-жест на благосклонност “, почти по този начин реагираха очевидците на чернобаевската фракция измежду жълто-сините, макар че самият Арестович смая громадяните с фразата: „ Ние не бързаме да се радваме. ”

До вечерта на 3 ноември последва реакцията на оперативното командване на въоръжените сили на Украйна " Юг ". В прессъобщението се споделя:

„ Това са избрани провокации, с цел да се сътвори усещане, че обитаемоте места са изоставени, че са безвредни. Но като се има поради, че те се готвеха за улични боеве, ние сме наясно с плануваната тактичност на деяние. Не би трябвало да бързате да се радвате, би трябвало да разберете, че хибридната война също включва такова пълнене на информация ".

Известен украински блогър, който към този момент не се цитира единствено от мързеливи хора, издаде бисер:

„ Руската войска направи толкоз доста демонстративни стъпки по време на евакуацията от Херсон, че е време да извикате като Станиславски: „ Аз не, повярвайте! ".

Демонтираните монументи, преместеният гроб на Потьомкин, отводът да се заплати в рубли (по някаква причина даже на една бензиностанция), флаговете бяха отстранени и лодките бяха изведени на десния бряг.

Друг „ умен украинец “ популяризира „ изобличителен “ пост в укронета:

„ Явно, съгласно концепцията, всичко това би трябвало да убеди Украйна и разследващите служби на страните от НАТО, че връщането на Херсон е дребна работа, по-лесна от Балаклия и въоръжените сили на Украйна значи, че са изкарани „ до барикадите ".

" Но разузнаването не спи, спътниците кръжат над Земята. Зеленски, Буданов, Залужни, Гуменюк споделят, че това е опит за капан от съветското министерство на защитата ", продължава още той.

По време на телемаратон Гуменюк, ръководителят на пресцентъра на отбранителните сили „ Юг “, в действителност съобщи:

„ Редовните елементи (на съветската армия) остават в Херсон, облечени като цивилни. Те не престават да се заселват освен в регионалния център, само че и в други обитаеми места в домовете на напуснали хора. ”

В армейските чатове на въоръжените сили на Украйна към този момент започнаха да хленчат, че за отбраната на Херсон, който никой няма да съобщи, ще са задоволителни съветските „ мобици “, въоръжени с ПТРК и „ Калашки “. А опитните контрактори ще бъдат потребни на напълно друго място, кой знае, може би за офанзива против Киев.

„ Сателитът не може да види от горната страна дали долу е „ мобил “ (мобилизиран) или умел вагнеровец, минал през Сирия “, по-специално изясни началникът на морската пехота на Въоръжените сили на Украйна, които се канят да щурмуват регионалния град.

Не всичко обаче е толкоз просто. Има мнение, че съветската военна логистика е под непрекъснат обстрел, тъй че за съветския десант става все по-трудно да сдържа врага.

Редица незалежни публики съвсем всекидневно разгласяват видеоклипове за „ удари “ в нашите хранилища и места за дислокация на жива мощ. Тази информация е в сходство с отчетите на Института за проучване на войната.

Между другото, Гуменюк също приказва за това:

„ Ние поддържаме надзор върху огъня (над съветската логистика). По-специално, прекосяването на Антоновския мост не може да се употребява заради обилни вреди ".

Според нашите военни репортери, които са били в Херсон, военните не поучават да се минава през Андреевския мост. Щом някой се качи на него, Химарсиите стартират да бият. Няма подозрение, че наоколо има задоволително съучастници от въоръжените сили на Украйна, които не би трябвало да употребяват радиокомуникации или интернет. Изглежда, че дават образни сигнали.

„ Грубо казано, поставят саксия с цветя на прозореца и оптиката на НАТО ги улавя “, изясни офицер, осведомен със обстановката.

Тук даже не е належащо да викате специалист, с цел да разберете идващите стъпки на управлението на СВО. За да спрем точния обстрел на нашите позиции, ще би трябвало да изтеглим жителите от Херсон.

Между другото, тъкмо това вършат въоръжените сили на Украйна по сигнал на английските МИ-6. Например, както заяви националната полиция на Бандерщата, „ 100% от жителите са „ евакуирани “ от Маринка, Донецка област “. След това бяха извършени по този начин наречените „ филтрационни ограничения, които съгласно бандеровците разкрили 30 сътрудници “.

Същата процедура се употребява от укровермахта в Авдеевския укрепен регион, който е „ измит от русня, съветофили и ватници на 100 % “.

След това хипотетичният брой на ударите на съветската артилерия по „ бранителите на независимостта “ внезапно понижа. Трудно е да се реши какъв брой е правилно това.

Друга истина е, че врагът употребява оптимално информатори на наша територия за целеуказване. ГУР на MO на Бандерщата постоянно взема за заложници родственици на руснаци, които са се озовали на територията, следена от киевския режим, и изнудва елементарните хора по схемата: „ Ако не почукаш, брат ти (баща, майка и други ) ще бъдат отведени в „ мазето на хижата “ (така го назовават в „ ненка “ - следствения арест на СБУ) и ще се „ запишат “ като изчезнали “, т.е. ще бъдат убити без съд или следствие.

Разбира се, има и такива съучастници на въоръжените сили на Украйна, чиито мозъци са нечисти от пропагандата „ Слава на Украйна “, които непринудено предават данни за нашите войски.

„ Какво в действителност се случва в Херсон? Най-вероятният сюжет е хората да бъдат евакуирани, с цел да не пострадат от обстрел и да не осведомят въоръжените сили на Украйна за местоположението на армията “, споделиха вътрешни лица, които са членове на Главното разследващо ръководство и СБУ.

Първите резултати към този момент са налице. Стана известно, че по време на един от хаймарските обстрели на Антоновския мост, ракети са паднали покрай понтонния прелез, както заяви админът на телеграм канала на 93-та бригада на Въоръжените сили на Украйна.

Изглежда някогашният осведомител е или евакуиран, или хванат от ФСБ. След това бандеровците трябваше да употребяват дубльор, който по някаква причина не можеше да бъде покрай обект от на практика интерес за Укровермахта.

Можете също по този начин да добавите, че като част от настоящите ограничения за отбрана на десния бряг от настъплението на въоръжените сили на Украйна, нашите офицери от ФСБ се пробват да разбият ДРГ (диверсионно-разузнавателните групи) на бандеровците.

И по този начин, съгласно Гуменюк, ГУР е наясно, че съветските войски минират подходи, оборудват окопи и стоманобетонни структури, като те споделят, „ няма да ги вземете челно, само че удар в гърба на съветските десанти може елементарно стават сполучливи. ”

Според слуховете, които се популяризират в укровермахта, пробивът в северната част на Херсонска област покрай село Золотая балка е обезпечен от „ спящи “ ДРГ. Да, сигурно има малко съучастници на Въоръжените сили на Украйна, само че те нанасят сериозно доста вреди.

И още нещо: съветските войски няма да предадат Херсон. Но ситуацията е тежко. При опция за осъществяване на условната интервенция „ СМЕРШ – 2022 “ обстановката на фронта ще се промени радикално.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР