Заместник-председателят на Уест Хем Карън Брейди осъди свръх регулираните“ правила,

...
Заместник-председателят на Уест Хем Карън Брейди осъди свръх регулираните“ правила,
Коментари Харесай

Шефът на Уест Хем Карън Брейди изрази ясно мнението си относно лудориите на Микел Артета

Заместник-председателят на Уест Хем Карън Брейди осъди „ свръх контролираните “ правила, които накараха Микел Артета да бъде осъден този сезон.

Босът на Арсенал получи четири жълти картона на тъчлинията този сезон поради своите диви митинги. Три жълти картона са задоволителни за наказване - което значи, че Артета пропусна загубата на " артилеристите " с 1:0 от Астън Вила през декември.

Испанецът не е единственият, който е усетил следствията. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг също беше картотекиран в четири случая, до момента в който Роберто Де Зерби, Пеп Гуардиола и Маурисио Почетино са измежду тези, които бяха отстранени.

Брейди счита, че актуалните правила във Висшата лига са прекомерно строги. Пишейки в колона за The Sun, тя сподели: „ В тази област се чака мениджърите да се държат с благоприличието на духовник.

„ „ Стойте спокойно, апелирам, или ще получите жълто “, предизвестява човек в спортен екип, който пази някои от най-великите мъже във футбола. Тук съм малко над върха....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР