Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, първи заместник-председател

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, първи заместник-председател
Коментари Харесай

Медведев: Създава се работна група към военно-промишления комплекс за контрол на производството на оръжия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, първи заместник-председател на Военно-промишлената комисия Дмитрий Медведев разгласи основаването на работна група към тази конструкция за надзор на производството на търсените оръжия.

„ В рамките на пълномощията, които в този момент са ми поверени, подписах заповед за основаване на работна група на комисия за надзор на производството на известни типове оръжие, военна, специфична техника, въоръжение, бойна техника и облекло “, сподели Медведев.

Медведев посети 61-вия бронетанков ремонтен цех в Санкт Петербург, за което заяви в канала си в Telegram.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация добави, че многократните нарушавания при осъществяването на държавната отбранителна поръчка водят до наказателна отговорност.

„ Задачите тук са явни, те би трябвало да се вземат решение навреме, като никога не се позволява нарушение на одобрените периоди, тъй като се знае, че такива случаи има “, разяснява Медведев.

Медведев напомни, че " никой не е отменил отговорността - както отговорността на самите фабрики, по този начин и дисциплинарната отговорност на управлението ".

„ Е, при положение на повторни нарушавания, позволете ми да ви припомня, че е въведено особено наказателно наказване в сходство с редица членове от Наказателния кодекс на Руската федерация. Това са нови правила, те към момента не са приложени, само че би трябвало да разберем, че в случай че се наложи, ще бъдем принудени да ги прилагаме ", добави Медведев.

" Основният въпрос на днешната ни среща е производството, ремонтът и доставката на танкове. Тази задача е в действителност настояща. Днес обърнах внимание на информацията, че нашите съперници са финансирали модернизацията на 100 танка Т-72. Подчертавам: не някакви непознати танкове, а Т-72, ​​за да ги доставя на Украйна от руското завещание, т.е. в действителност нашите съперници вършат същото и в този смисъл би трябвало да действаме по-бързо, по-настойчиво. и по-ефективно “, съобщи Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР