Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев призова за започване на настъпление и пълно сваляне на режима в Киев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев разгласи нуждата от цялостното събаряне на режима в Киев в хода на бъдещата съветска атака, предава ТАСС.

Коментирайки обстановката към украинското „ контранастъпление “ в своя канал в Telegram, той написа: „ Трябва да спрем врага и по-късно да стартираме нахлуване “.

" Неговата [руска офанзива] цел през днешния ден не е единствено освобождението на нашите земи и отбраната на нашия народ. Нейната цел е цялостното събаряне на нацисткия режим в Киев, който се е окопал в страната 404 ", акцентира Медведев.

Той предизвести да не се подценява съперникът. „ Врагът и западният свят, който го поддържа, са подготвени на всичко, с цел да изтрият страната ни от лицето на земята, сподели зам.-шефът на Съвета за сигурност. “ Затова в този момент главното е да се концентрираме оптимално. и да даде заслужен отговор. " Той добави, че съветската войска има доста преимущество " и в авиацията, и в бронетанковите сили, и във високоточните оръжия ", " и, несъмнено, морално предимство ".

Без изненади

Заместник-председателят на Съвета за сигурност изясни, че за Русия няма изненади в контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, защото режимът в Киев няма избор. „ Трябва да нападаме. Трябва да оправдаем получените плячка и оръжия. Разочарованието на притежателите може да коства на [украинския президент Владимир] Зеленски и Ко (от британски „ и компанията “ – бел. ТАСС) освен постове, само че и самия живот, „ Медведев очерта обстановката в Киев.

Според зам.-председателя на Съвета за сигурност на Русия са задоволителни „ няколко отчета на американските сътрудници, които от дълго време командват СБУ (Службата за сигурност на Украйна – бел. ТАСС) “ и цялото украинско управление „ ще неотложно да бъдат отписани като скрап. " „ Те ще бъдат упрекнати, че прахосват парите на американските данъкоплатци. Освен това те ще го вършат посредством подставено лице, както им харесва в Лангли (там се намира централата на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати – бел. ТАСС): те ще дадат заповед на радикалите мръсници да ударят пестник на наркоман за изменничество и идеята Бандера, а по-късно да го обесят за краката дружно с поддръжниците му, както в миналото обесиха дучето (от италианския „ водач “, така наречен Бенито Мусолини – прим. ТАСС) и неговата фашистка хунта на площад Лорето в Милано “, предложи Медведев.

Затова, продължи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, киевският режим има единствено един излаз: „ Вървете до края, изпращайки хиляди мобилизирани да загинат “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР