Заместник–председателят на Съвета за сигурност на Русия пропсува на полски.

...
Заместник–председателят на Съвета за сигурност на Русия пропсува на полски.
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев пропсува на полски

Заместник–председателят на Съвета за сигурност на Русия пропсува на полски.

Това стана ясно от обява на някогашния министър председател в Москва в обществената мрежа " Екс " по-рано " Туитър ".

" Поляците си навличат огромни проблеми. Те закриват нашето генерално консулство (в западния град Познан) и обмислят да изгонят нашия дипломат във Варшава (Сергей Андреев) ", написа третият президент на Русия.

 

 

" През 20-те години на предишния век ние приложихме бързо правораздаване против посланици на враждебни на нашата страни. Андреев, Блюмкин и бедният дипломат на Германия - декор Мирбах са единствено образци ", добави Медведев и разгласява фотография, съпроводена с известна полска нецензурна дума.

 


Справка, направена от екипа на NOVINI.BG, сподели следното: Бившият министър-председател загатна за убийството на немския дипломат в Москва Вилхелм декор Мирбах.

На 6 юли 1918 година Яков Блюмкин и Николай Андреев са проникнали в дипломатическата задача като чиновници на политическата полиция на Съветска Русия. Те са простреляли посланика в символ на противоречие с мирния контракт сред Москва и Берлин, подписан в Брест Литовск (днес град Брест в Беларус) на 3 март същата година.

По силата на съглашението Русия е предала на Германия територии от днешна Естония на север до Кримския полуостров на юг.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР