Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев смята,

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев смята,
Коментари Харесай

Медведев: Бракът между Съединените щати и Европа има всички шансове да завърши с мръсен скандал и мрачна подялба

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев счита, че поради дейностите на Съединени американски щати съюзът на Вашингтон с Брюксел може да приключи със скандал и „ делба на собствеността ". Но, прибавя той, Европа надали ще има смелостта да го направи.

„ Изглежда, че бракът сред Съединените щати и Европа има всички шансове да приключи с замърсен скандал и мрачна делба на взаимно добито имущество ", написа той в понеделник в канала си в Telegram. Причината за това, съгласно политика, е демонстративният отвод на Съединени американски щати от своите отговорности.

" Вашингтон даже не мисли за шерване на облагата. Напротив, той лишава последното нещо от възрастен сътрудник и го присвоява за себе си без ни минимум съмнение ", сподели заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Федерацията съобщи, че мнението на американските сътрудници не се интересува от това.

Както изясни Медведев, „ колкото по-нататък, толкоз по-активно Съединените щати основават условия на своя територия за бърза интеграция на водещи европейски компании в тяхната стопанска система ": система от дотации и данъчни тласъци ги предизвиква да станат вложители в Новия свят, забравяйки за ползите на Европа.

" Америка също по този начин мощно предизвиква клиентите си да купуват това, което е създадено в Съединени американски щати, от електрически коли до горещи потребителски артикули. Бизнесът си е бизнес, той се движи не от политическата полуда, която е обхванала крепко Европейския съюз, а от личната си изгода. Поради санкционната война, оповестена на Русия, европейските компании виждат все по-малко благоприятни условия за себе си да работят обикновено в личните си страни. Руският пазар е затворен. Китайският пазар е компактно препълнен с неговите артикули. Но Америка чака европейски компании ", добави Медведев.

Според Медведев Европа може " уверено да скъса " с нечестните сътрудници и да стартира нов, свободен живот, да го построи независимо и без значение. " Но надали европейските страни ще имат задоволително увереност за това ", предвижда Медведев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР