Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини
Коментари Харесай

Медведев: Опитите на Запада за силово разпадане на Русия е шахматна партия със Смъртта

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев упрекна Съединени американски щати и техните съдружници, че се пробват да предизвикат разпадането на страната, и предизвести, че сходни опити могат да доведат до Деня на страшния съд, заяви Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

Медведев предизвести Запада, че опитът да тласне Русия към разпад ще се равнява на " шахматна партия със гибелта ".

След като участва на прощалната гала на някогашния руски водач Михаил Горбачов, Медведев разгласява пост в канала си в приложението за известия, в който загатва разпадането на Съветския съюз през 1991 година и упреква Съединени американски щати и техните съдружници, че се пробват да провокират разпадането на Русия.

Медведев твърди, че някои на Запад биха желали " да се възползват от военния спор в Украйна, с цел да тласнат страната ни към ново стадий на раздробяване, да създадат всичко допустимо, с цел да сковават държавните институции на Русия и да лишат страната от ефикасен надзор, както се случи през 1991 година "

" Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци , които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата страна, мислейки по какъв начин да ни раздробят на части, да ни нарежат на дребни късчета ", написа Медведев.

" Подобни опити са доста рискови и не трябва да се подценяват. Тези мечтатели подценяват една елементарна аксиома: силовото раздробяване на нуклеарната мощ постоянно е шахматна партия със Смъртта , в която се знае тъкмо по кое време ще пристигна шах и матът: крах за човечеството. "

В умозаключение Медведев съобщи, че съветските нуклеарни арсенали са " най-хубавата гаранция за опазване на Велика Русия ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР