Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изрази

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изрази
Коментари Харесай

Медведев: Европейците ги чака люто мръзнене тази зима

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изрази мнение, че жителите на Европа тази зима " люто ще мръзнат " в домовете си. Политикът направи съответното изказване в четвъртък, 21 юли 2022 година

" Обикновените европейци люто ще мръзнат в домовете си тази зима ", написа Медведев в своя канал в Telegram, добавяйки, че Москва не е отговорна, а самите европейци са се вкарали в капан.

Според резултатите от последните изследвания, извършени в Германия, съвсем всички поданици на тази страна са почувствали последствията от антируските наказания - повече от 90% от респондентите споделиха, че неотдавна са били принудени да лимитират разноските си. И всеки втори немец се опасява да не замръзне през зимата, в случай че не се реши въпросът с доставките на съветски газ.

Три четвърти от интервюираните декларират, че нарастването на цените се е трансформирало в тежко задължение за тях, тъкмо половината от всички участници в изследването споделят, че икономическото им положение се е влошило, а 46% от интервюираните споделят, че са били принудени да се откажат от планувана огромна покупка заради неподходяща финансова обстановка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР